Цитирай Първоначално написано от ThePhilosopher
Здравейте! Нов съм във форума, на 17 (и половина) съм и досега не съм правил секс, даже не съм имал много интимни връзки като цяло - целувал съм се само три пъти, от три връзки - с първата от трите, другите две така и така не ми позволиха, а и аз не бях толкова опитен с момичетата тогава.

Предполагам, че скоро ще правя секс със едно момиче. Но аз съм със изключително малко практика! И все пак искам да я задоволя. Наскоро четох една книга, в която според английският ми пишеше, че една жена не може да бъде задоволена без стимулация на клитора. Можете ли да ми кажете какво всъщност да правя, че да я задоволя? Мога да преодолея всякаква погнуса (даже да оближа превръзка), тоест няма да ми е проблем да я лижа.

Преди си мислех, че ако просто "ръгам" (не като някое дърво, без да показвам страст, но като цяло...), и се сдържам да не свърша (не съм сигурен как ще се справя с това, предполагам, че ще мога) в един момент тя ще почне да свършва, в тоя момент и аз ще спра да се сдържам. Но в тази книга видях, че една жена не може да свърши само от вагинален секс (и стимулиране на гърдите ), освен ако някак си не попадна на G точката й - трябва да има и стимулация на клитора - май, или нещо такова... И аз не съм сигурен. Помогнете ми!

Edit: Забравих да добавя, че тя не е девствена и е на около 19.

Между другото, не се обиждам от "обидни" постове, стига да съдържат някаква градивна критика, или въобще нещо, за което "не мога да се досетя сам" (например, че съм тъп ).

След това, което прочетах останах с впечатлението, че ти изобщо си нямаш идея какво да правиш, нищо че си чел някаква книга.Моят съвет е да действаш импулсивно, не да мислиш предварително какво ще направиш.