.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Somewhere over the rainbow...

Въпрос относно отслабването

Така... Наскоро реших да спазвам диета и да спортувам. На 15 години съм и съм 65 кг и ако сваля ...да речем...7-8 кг ще се отрази ли на кожата ми или на бюста? Ще увиснат ли от свалените килограми, или...? Чух, че е възможно и имам известни притеснения. Кажете вие.

Град
    На слънцето :>
    Еми.. аз като по-малка съм имала едно голямо отслабване и и до ден днешен свалям остатъците.. Но при теб за 10тина килограма.. може и да не е чак така, но няма как да не се забелязва.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    внимавай да не допуснеш появата на стрии-ползвай много продукти с тази насоченост,защото когато се свалят кг стриите просто никнат като гъби също така прави много упражнения за стрягане на мускулите и така кожата ти няма да увисне грозно а за бюсто ще ти намалее.

Всключи задължително спорт и се консултирай с някой специалист, за да ти обясни по-подробно всичко
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    колко се висока
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Само недей да гладуваш. Както си решила със спорта е добре. Трябва да ядеш по-често и по малко и да спортуваш. Спорта му е майката.
    Ако отслабваш постепенно едва ли ще ти стане нещо + че сега става лято и повечето хора си отслабват от движение и т.н.
    И все пак може да отидеш на фитнес и да ти направят диета и програма, а не сама да си казваш какво да ядеш и какво не.
    Как искам да съм горе
    високо на върха,
    да литне мойта песен
    като птица над света.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Висока съм 166. Не ми личат много килограмите, но съм решила да понамаля бедрата. Това ми е достатъчно.
    Ами всъщност аз ходя на фитнес и там треньорката ми каза, че най-добре да ям месо и зеленчуци, да ограничавам хляба, без сладко и всякакви други боклуци като бейкролс и вафли и прочее.
    Надявам се да не ми стане нещо...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    много често взех да чета че кивито и ананаса имат добро действие при отслабването.за да не пускам нова тема използвам тази (извинявам се на авторката ако има проблем ) бихте ли казали нещо за двата плода до колко са полезни и какъв ефект имат за метаболизма и общо взето каквото знаете за тях

Цитирай Първоначално написано от dream_girl_13
    Висока съм 166. Не ми личат много килограмите, но съм решила да понамаля бедрата. Това ми е достатъчно.
    Ами всъщност аз ходя на фитнес и там треньорката ми каза, че най-добре да ям месо и зеленчуци, да ограничавам хляба, без сладко и всякакви други боклуци като бейкролс и вафли и прочее.
    Надявам се да не ми стане нещо...
    Ако отслабваш бавно, но сигурно (xD), няма да има проблеми. Гръдната ти обиколка също ще се намали, все пак гърдите са изградени предимно от мазнини. Но по-добре по-малки гърди, но стегнати, както и цялото тяло.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си