.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен
    Град
    Варна

Интернета ми се дисконектва?

Значи от 1-2 месеца ланкартата или уина ми правят проблем .А тои е докато си ползвам нета по едно време спира и се дисконектва.
    И за да го пусна пак трябва да извадя кабела от ланкартата и да го вкарам пак .
    Та въпроса ми е някои имал ли е такъв проблем и дали е възможно да е от уина .Него несъм го преинсталвал от половин година има няма .
    По някои време като спирам компа ми вади една грешка на уина че трябва да се регистрира зада работи нормално или нещо такова.

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Като мърдаш кабела без да го вадиш спира ли нета ?

Голям фен
    Град
    Варна
    Не

Кабела си е наред.

Според мен вариантите са няколко може лан картата да се пренатоварва и това е кара да се изключи. Или някой вирус периодично да прекъсва нишките на драйвера на лан картата. Дори е възможно някой да те floody през мрежата. Предполагам преинсталиране не ти харесва затова като съвети ще ти предложа да прочистиш вирусите до колкото ти е възможно. Отвори компа почисти праха и намести лан картата.

Не знам ако има някои по-компетентен нека да изрази мнение.

P.S. Опитай се да забележиш някаква периодичност на изключванията или определени фактори които е карат да се дисканектва

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Направи хубав скан на системата и провери в Сейф мод дали прекъсва. Ако там не прекъсва може да е вирус/уиндолса/драйвер, но тогава се изключва като вариант лан картата да е скапана. Друг вариант няма толкова ефективен за проверка освен мини ОС от флашка/диск.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ми то него прави всеки ден ами през седмицата 2-3 дена , по 2-3 пъти някаде .От лан картата няма да е щото и на вградената на дъното също така прави .
    А дъното е Gigabyte P-35 DS-4 с големите радиатори.

Възможно ли е да е от уина , щото сканирах и с антивирусна ненамира вируси , и с една програма подобна на Tuneup също го минах.

Компа немога да го отварям още да го чистя щото е в гаранция аи през страничния панел които е прозрачен се вижда че няма прахоляк.

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Компа немога да го отварям още да го чистя щото е в гаранция аи през страничния панел които е прозрачен се вижда че няма прахоляк.
    Щом няма добре.

Имаш ли нещо модем,хъб,рутер ? Или ти е LAN нета ?

Сега като се замисля и аз преди 2 години имах подобен проблем смених буксата на И-нет кабела и забравих за прекъсването но при теб може да е друг проблем...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Флъдвай се на луупбак То ще си каже къде е проблема :Р искат се малко познания по мрежи де...

bash-3.1# ping -c 1000000 -f 127.0.0.1
    PING 127.0.0.1 (127.0.0.1) 56(84) bytes of data.

--- 127.0.0.1 ping statistics ---
    1000000 packets transmitted, 1000000 received, 0% packet loss, time 2188ms
    rtt min/avg/max/mdev = 0.001/0.005/0.027/0.001 ms, ipg/ewma 0.021/0.006 ms
    Болният пример пък и аз Ама ти ме разбра
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен
    Град
    Варна
    Лан ми е нета и имам две лан карти една външна и една на дъното вградена .

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Чакай че ми светна нещо Пробвай да вдигнеш Windows-ският firewall и виж дали забива пак...

ПП. Деее... W32HProc... нерви :Р
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Брей тука всички сте големи разбирачи...Моя и-нет е на модем и сиг 5-6 пъти прекъсва секи ден за по 2-3 мин ама нищо неказвам и сам прасил сичките тея неща които казахте.А те бяха елементарни.
    П.С.И windowsa си сам преинсталирал заради тва и пак си е така.Мисля, че си е от доставчика нещо...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Град
    Варна
    Има голяма разлика между модем и лан .

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Брей тука всички сте големи разбирачи...Моя и-нет е на модем и сиг 5-6 пъти прекъсва секи ден за по 2-3 мин ама нищо неказвам и сам прасил сичките тея неща които казахте.А те бяха елементарни.
    П.С.И windowsa си сам преинсталирал заради тва и пак си е така.Мисля, че си е от доставчика нещо...

С n0x сме на едно мнение

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    На VPN или DHCP си

Абе върви в офиса на доставчика. Напсувай ги и си излез кото оставиш бележка с IP-то. Гледай после как няма да ти спира.

Голям фен
    Град
    Варна
    VPN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си