Otnovo vyproz za santimetri samo che ne kolko CM sa nujni sa da opune momcheto nqkoq a kolko CM sa nujni za da q zadovoli![]()
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Според мен сантиметрите нямат особено голямо значение... Все пак сексът е като игра на карти - ако нямаш добър партньор, по-добре да имаш добра ръка!
По добре да си момче със скромен или нормален пенис, което те кара да бъдеш по нежен и като цяло по добър любовник от някой, които има 20 сантиментров патлак. Все пак като се прави секс трябва да се любите, а не да се изкарти горката женица![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Написах го специално за такива като теб!
Не е важно колко е голям инструмента, а как ремонтира.![]()
Поредната глупава тема... ако си беше направил труда да потърсиш може би щеше да видиш многобройните подобни теми...
За пореден път : няма строго определени сантиметри, техниката е по-важна !
Come out, come out wherever you are...
Ама сте ми уникати всичките.По принцип мисля че 16 17 стигат.Всеки си е различен![]()
поредната малаумна тема!! //без извинение//![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Ами то техника.. техника, но като си с 9см и техниката да ти е екстра .. нещо куца квото и да си говорим...
Но не всеки може да е надарен.![]()
Пък някой с 20см... не си е работа...
Абе квото такова..
++Първоначално написано от thorpe
от 60 до 110 най-добре тогава няма от какво да се притесняваш
Защо сантиметри?То километрите не стигат ти за сантиметри ми приказваш...Поне 5 километра трябват,най-малко!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Пиши на кирилица !