- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- гадни мисли:((
оф .... не знам пролетни депресии или хормони е...ама като се замислих колко кратък е живота...как след малко време ставам пълнолетна...и съм си втълпила мисълта колко бързо ще ми мине живота и ейся ще съм стара и набръчкана...ужас! не знам дали ви се е случвало...ама е ужасно![]()
И на мен ми се е случвало,и е наистина гадно.Понякога се сещам за много хубави моменти от миналото и ми става много тъжно,че всичко вече е минало и никога няма да се повтори..и че живота минава много бързо и е много кратък![]()
хора, живейте си, без да броите времето!!! е, хубаво е да се връщаш в спомените си, аз например обичам да си припомням разни хубави работи, дето са ми се случвали..... мога цял ден да седя и да си мисля.... Но не е хубаво да си втълпяваш такива работи, само си скапваш деня....
Предвид положението ми в момента дори не знам дали ще доживея старините си. Няма смисъл да мислиш за това още от сега, всичко е СЪДБА. По ме е страх от това, че един ден хората които обичам няма да са живи. Родители, семейство.. всички.
Случвало ми се е. Обаче не толкова че ще остарея и умра а повече че ще изгуба близките ми.. Като майка ми и баща ми...
ACϟDC
И на мен ми се е случвало , гадно е наистина .За да нямаш такива мисли , най-добре излез с приятели или гледай някой смешен филм , за да ти се оправи настроението![]()
Много сте оптимистични тука![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ми то в тая държава остана и да сме оптимистичниблагодаря ви за мненията
определено ми мина..дори само с няколко ваши думи
![]()
Ооо и аз съм имала такива психични отклонения.. Въпрос на настроение е ще отмине ,, Всъщност хубаво е понякога да си даваме сметка , че времето лети
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз взех да мисля за тези работи, когато умряха баба и дядоЗапочнах да мисля и за родителите ми, за котката ми даже.. И тогава се натъжавам адски много, но тогава разбрах, че именно защото е кратък животът, трябва да ценим хубавите мигове и да се радваме на близките си и да гледаме да си изкарваме яко
![]()
Ей мацка да не си в сатурнова дупка преди рд-то си?
Случва се споко....и мен са ми минавали такива мисли през главата,ама живей ден за ден така е най-забавно.Да си постоянно в движение и да не се спираш пред нищо![]()
ве ми се е случвалоПървоначално написано от unwanted
мисли сега колко си красива и че момчетата те харесват :P мисли колко хубав ще е животът;а не колко кратък.---
моята мечта е да измисля как животът да е по-дълъг;демек запазване на младостта ии следователно по-продължителен живот
радвай се на живота и ми стискай палци да мога да развия науката :P
ще ти стискам палци,нека аз съм опитното ти зайче![]()