.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: "Край"

"Край"

Такамс... напраих грешка кат исках да се събера с бившия си...не,защото не го харесвам..напротив..но аз скъсах с него няколко пъти (кофтии) и много го нараних.Ммм сега аз почнах да се държа много студено с него и се държим все едно не се познаваме и е казал на една приятелка, че сме скъсали но.....и едно край не сме си казала или нещо такова...така какво да направя? В смосъл... аз не искам да се събираме отново...ама така наистина не знам скъсали ли сме или не... моля ви помогнете мии
    Angry Blonde

Ами говори с него

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Честно, не разбирам какъв ти е проблема? Ти не искаш да си с него, той е казал, че сте скъсали. Кое не разбираш в случая? Дали сте още заедно - не сте. Дали трябва задължително някой от двамата да каже "Късам с теб" за да се разделите - няма нужда. Как може да се чудиш дали сте още заедно, щом се правите на непознати?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: "Край"

"и е казал на една приятелка, че сме скъсали" ... Това ти стига как е приел нещата през неговите очи... ако искаш говори с него за последно пояснение ако не... то тогава официално си свободна (след като е казал такова нещо) ... дано приятелката ти да не те лъже де...

Град
    при мама
    Единственото нещо което трябва да направите,е да говорите и да си разясните нещата.

Град
    isperih
    Това връзка ли е?Първо ми отговори!

много са ми смешни момичета които късат с приятелите си и после пак се събират...и то по няколко пъти
    просто остави нещата така ако не искаш да говориш с него,щом той е казал на приятелката ти че сте скъсали значи е наясно с това и ти си наясно,не виждам какъв е проблема в случая

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    само като виждам, че край е в кавички: "Край" ми става ясно че след този край, ще има начало пак с него..
    Ще се въздържа от коментар по темата.
    Нека колегите ти дадът съвет..

не очевидно ами направо очеВАДНО сте скъсали .. щом вече не се и поздравявате .. не е казано че трябва задължително да си кажете като късате .. в твоя случай е ясно колко ходите още

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Ами говори с него

Мега фен Аватара на mynichka
    Ясно е, че сте скъсали..то остава да сте заедно и да се видите и да не се поздравявате дори
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    само като виждам, че край е в кавички: "Край" ми става ясно че след този край, ще има начало пак с него..
    Да и аз така го разбарх, но явно сме в грешка и двамата
    Еми просто поговори с него, един разговор би могъл да отговори на въпросите ти. И то няма да са предположения, каквито ние ще дадем, а ще е отговор от достоверен източник т.е той.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    мии ти се се държала студено с него ,зарязвала си го.. сиг и не си го търсила...

остава и още да ходите..

Наранила си го достатъчно според мен - няма нужда да правиш,каквото и да е.
    "Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си