.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Едно момиче....

Харесвам една от моят клас... обаче никва тема за разгожор не моа се сетя и само по скайп кво праиш и изобщо не моа да завържа някой разговор с нея - кажете момичетата за какво обичате да си гожорите тва онова малко ........ че ми е мн гадно

В един клас сте извинявай много...
    се има какво да си кажете ...
    за учителите...
    ала бала нещо за съучениците ви

не е възможно да завържеш разговор с който си поискаш-просто понякога не се полу4ава.ако не може да си намерите общи теми по-добре се откажи...
    е има и друг вариант-да сте толкова тъпи 4е един разговор да не може да завържете
    I can't stop myself from loving you <3

не е възможно да завържеш разговор с който си поискаш-просто понякога не се полу4ава.ако не може да си намерите общи теми по-добре се откажи...
    е има и друг вариант-да сте толкова тъпи 4е един разговор да не може да завържете
    I can't stop myself from loving you <3

поинтересувай се какво харесва, и друго, нали сте от един клас, примерно направи се че нещо не разбираш, да ти помогне, или пък най малкото при контролни примерно, "колко имаш?", "Кво писа на еди си кой въпрос?" абе по сяккъв начин можеш да за вържеш разговор!

И аз така бях с едно момиче от моя клас, ама сега пък не можем да си вземем думата един от друг.. Ако има желание от двете страни, нямаш проблеми.

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Знаеш ли че еди кога си има еди къде си?! Имаше добри отзиви... искаш ли да отидем заедно" ... Тва ми дойде първо на ум... А ако искаш само да си гукате в даскало я питай за каквото се сетиш.... пак по същата логика...дали има това...дали харесва онова....

Град
    По балкана някъде..
    е има и друг вариант-да сте толкова тъпи 4е един разговор да не може да завържете Shocked

ACϟDC

Кой набор си и от колко време сте в 1 клас
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Какво има подяволите
    и съм по скоро оригинален а не оригинална
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Голям фен
    Вие сте в един клас и не можете да "завържете" разговор. Сигурно като се събереш с децата от др класове си плямпало

Голям фен
    Вие сте в един клас и не можете да "завържете" разговор. Сигурно като се събереш с децата от др класове си плямпало

Град
    София
    Курр за тебе бе ти слабоумен ли си?
    Кур за цеца 2 за лузърпул.

Няма толко зле земи си стегни малко какво си завръзваш езика са не ме копирай
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Предлагай да носиш нейната и на компанията й (ако има такава (сигурно има де (едва ли ще няма...))) чантите. Когато им ги връщаш, нея я изгледай/усмихни/кажи с по-мил глас "Моля".

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Да, ще стане известен като "мулето". Сигурно ще умре от радост да носи 20 чанти.. Това, че я харесва, не означава, че трябва да и' слугува, пък да не говорим и на приятелките и'..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    колко ли глупав тряя си за да не можеш да измислиш тема за разговор с момиче.Най-простото кажи и че е секси ;д
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ^ Да, ще стане известен като "мулето". Сигурно ще умре от радост да носи 20 чанти.. Това, че я харесва, не означава, че трябва да и' слугува, пък да не говорим и на приятелките и'..
    Аз така правя "приятелска" услуга, понякога нося до доло 3-5 чанти само за часовете по инфо и не съм известен с нищо.

u are stupid have a nice day homo

питай я обича ли сирене
    бате ако си в 6-7 клас е ясно що не можеш да я питаш нищо ама ако си по голям дддееба измисли нещо като я харесваш

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    В един клас сте извинявай много...
    се има какво да си кажете ...
    за учителите...
    ала бала нещо за съучениците ви
    +

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако мислиш, че ще си по-креативен в измислянето на интересни теми за разговор, при жив контакт-покани я на среща.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз така правя "приятелска" услуга, понякога нося до доло 3-5 чанти само за часовете по инфо и не съм известен с нищо.
    Щом си мислиш,че не си...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе стига сте го хулили колко бил тъп... В моят клас също имаше хора, с които за 5 години сме си казали 10 изречения... Това не значи, че и аз съм тъпа или сдухана просто наистина има хора, с които не се получава разговора...много различни от теб хора, с които имате различни възгледи върху почти всичко и няма какво да си кажете...
    Авторе, опитай да я заговориш някакви общи неща от училище - примерно за някой предмет или контролно, или учител... и ако е писано разговора ще потръгне, ако не се откажи
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    питай я обича ли сирене
    бате ако си в 6-7 клас е ясно що не можеш да я питаш нищо ама ако си по голям дддееба измисли нещо като я харесваш
    право в 10-тката точно 7кл съм и най-скапаното е че почти съм сиг че ме харесва само че има вероятност и да не ме а ако ме отреже сички ше почнат да ми се смеят 1000% ... сори обаче не мога да пиша на кирилица и ако има грешки .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си