- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За нацъфтели краища
Искам да ви попитам за някакъв ефикасен продукт за нацъфтели краища (професионален) Имам всякакви други боклуци и всички вършат чудесна работа,но точно за това все още не съм открила нещо добро![]()
Благодаря ви предварително![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и аз не съм открилакристалите уж предпазвали, но не виждам особена разлика. аз си подстригвам крайчетата всеки месец и така се спасявам. друг ефикасен начин не виждам ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тя косата ти ако вече е нацъфтяла няма как да я излекуваш , освен с ножицата. Но за превантивна мярка аз ползвам жълтата серия на Gliss против цъфтящи краища - подхранва и укрепва и наистина съм доволна , косата ми цъфти доста по-малко. А иначе е добре и да я подстригваш редовно в краищата, за да не се изтощава![]()
Първоначално написано от lipstik
Аз един път реших да си сложа кристали и съвсем малко и на краищата само метнах и после косата ми 3 часа не изсъхна нито със сешоар, нито с нищоПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Stay up all night with the stars *
кристалите се слагат на влажна коса![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://images.okazii.ro/auctions/200...-1-500_500.jpg
Това наистина помага.
Въпрос: Кристалите не предпазват ли от изгаряне с преси, маши и т.н.?
Едит: Това по средата*
и аз търся нещо за нацъфтели краища..постригах се късо ,зещото беше доста нацъфтяла и сега пак нацъфтя и нищо не ми помага.
ами наистина нацъфтее ли, няма оправия
но може да се повлияе малко все пак
имам една приятелка, която косата и е като слама от пресата и си поръча на ейвън едно прозрачно малко със зелена капачка (не капачка ами дозатор) и вече 5-6 такива е използвала и е много доволна
аз си го бях поръчала и утре трябва да дойде..дано наистина действа.Първоначално написано от Celence
Когато краищата започнат да цъфтят веднъж друго решение освен подстрижка няма за съжалениеЗатова по-добрия вариант е да се полагат максимални грижи,с шампоани и маски и тн,и редовно подстригване на връхчетата и проблем не би трябвало да има
![]()
Подстригване и ако искаш добър продукт да си ги поддържаш и да не ти цъфтят може да си вземеш на L`oreal Profesionel. Има един сайт...златна рибка май се казваше- там можеш да ги разгледаш продуктите и да си поръчаш.
Аз използвам жълтата серия на Gliss против цъфтящи краища(спрей е),но честно да ти кажа не съм забелязала ефект може би защото не го ползвам често незнам![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Фризьор.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ей това в средата го имам с него си изправям и перфектно косатаПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
косата ми цъфти много по малко ,не стърчи ,изправя се по-лесно ,абеее супер съм доволна
:P :P :P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Първоначално написано от lipstik
ами спрей за коса , който прибира косъма за да не стърчи цялата коса....също така я предпазва от изгаряне ако примерно с изправяш често с пресата , но аз с него си изправям и по-лесно косата и се задържа по-дълго време :P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Това е спрей против цъфтене, а не протектор.Първоначално написано от cskasladyrana
Цъфтенето и изгарянето на косъма са различни неща.
Не съм забелязала дали прибира косата, но наистина цъфти по-малко.
фризиорската ножицаааа!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Използвам на ELSEVE маската за коса Възстановяваща и подхранваща за нацъфтели краища,на мен ми помага(200мл е в жълта кутийка).Около 10лв е слага се в седмицата 1 път когато се къпеш на леко подсушена коса нанася се по дължината на косата,не я втривай в корените щото ще получиш обратен ефект.Стоиш 1-2мин е я изплакваш обилно с вода.Има по голям ефект ако не слагаш кристали след това,поне при мен така ми действа по добре.КАто си я вземеш пиши да кажеш какъв е ефекта върху твойта коса.
А между другото не я суши с сешоар след като се изкъпеш ще видиш че ще има по добър ефект
Първоначално написано от TeenSpirit
на мен фризиорката ми каза да го използвам ако често се изправям с преса ....нооо няма значение важното е че поне стои по-прибрана
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333