Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Това беше ирония, защото всичките сте промити от американски тийнейджърски комедийки, където всички искат да се опрашват на бала си и разни любовни драми около това събитие.
Eee, аз не съм си го представяла по този начин. ; (

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Неприятно ми е, че трябва да си разяснявам писанията...

Кавалера, официалното вечеро облекло и самото име бал са определена традиция, която не разбирате, а все повече се превръща в парад на суетата и фалшивите ценности. Затова и има тъпи въпроси като за какво ни е кавалер и всички се вълнуват само от роклята, обувките, прическата, грима, ноктите, чорапите, чантата, букета, колата и прочие несъществени за дебюта ви в света на зрелите хора неща...
Ето така те разбрах, явно трябва да обясняваш.
Ама не може ли 2в1? Като ще "дебютираме", напускайки училище и поемайки към нови хоризонти, защо да не сме и направени красиво?
Сигурно отстрани изглежда тъпо да се обсъждат рокли за бала, обувчици и т.н., но като ще е бал, нека сме красиви - да се отбележи че е специално събитие.
Иначе съм съгласна че трябва да се обръща повече внимание на основното, за което се състои бала.. но повечето хора не са на това мнение, просто им се весели, пие им се, а костюмите са неква екстра.