- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧРД на моя любовник - Joc!
Честит рожден ден, Шошенце!
Честито пълнолетие!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота!
Запази винаги детското в теб и помни, че живота е като огледалото - ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!
И ... нали си имал рожден ден? Чекам да ми пееш. Знаеш ли я оная: "Ой, тигре, тигре, имаш ли пари…" Ела ти да почерпиш, да не дойда да се почерпя!![]()
Приятно прекарване и.. нали знаеш веднъж си на 18 и веднъж се живее! Другото си го знаеш! И вече си подсъдим, но аз съм над 14 години![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ЧРД, жив и здрав да е и да внимава, че вече е подсъдим...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Жив,здрав!Честито!![]()
Да си жив и здрав....
- Хахахахахах хихихихихихи хахахШошенце!
ACϟDC
Шошенце, обичам те! Искам да си жив и здрав, щастлив, обичан, обичащ, безгрижен, свободен, богат (по-скоро душевно) и всяквите хубави неща! Вече ти пожелах няквите работи, де, ама нищо. :д Иии да... 18ка, така че тряа много пастет да има, сеш' се?! :д Пълнолетие = Пастетие :д (не можах да го измисля :Д)
![]()
![]()
mindscan
ЧРД, брат! Честито пълнолетие, приятно изкарване на празника и внимавай с водката.
Честит!