- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е..
Здравейте,ето и моя проблем:
Разбрах,че приятеля ми има регистрация в сайт за "разкрепостени запознанства"..реших да си направя регистрация с фалшива снимка,информация и т.н.Писах му писмо с еротичен характер и той ми отвърна..
P.S - дано ви е станало ясно,че не ме бива в обясненията
Незнам какво да мисля,дали това е само интернет развлечение или се смята като изневяра..Помогнете![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
не е точно изневяра , но това показва колко е верен и явно би го направил ..![]()
Офицялно не е изневяра, но пък определено не е приятно!
Можеш да го провериш докъде ще стигне. Искай му среща с фалшивата информация и виж дали ще се съгласи... Тогава вече нещата не вървят на добре ако каже да!
Драсни му 1 лс, от фалшивата регистрация с текст:
"Аз съм <името ти> и сега разбирам колко държиш на мен и как искаш другите момичета.. Сега разбирам какво означавам аз за теб.. Сега разбирам какво представляваш.. Сега слагам край на всичко... "
по добре първо го питай от фалшивата регистрация дали искате да се видите и тогава ако отговори че иска направи това в предния коментар
рече и отсечеПървоначално написано от myNameIsImmortal
.. мисля , че може да не прибързва толкова и да го потормози от фалшивото име .. пък ако продължава да му мисли
![]()
най-добре такаПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Всичко в тея сайтове е толкова фалшиво и лицемерно...това,че е смел в сайта,не значи,че ще е такъв и на живо.Може пък и да се осмели..ти нали си го познаваш,знаеш до къде би стигнал,дали е склонен да изневерява.Уговори от фалшивия профил среща и ако се появи,можеш да му натриеш носа.Или си пиши известно време с него,каквото ти хрумне,накарай го да е привлечен от фалшивия профил и изведнъж си изтрий профила.Само идиотщини ми хрумват,наистина не знам какво бих направила аз в такава ситуация.
Е няма толкова тъпа тема просто.Изневяра ли било...ХАХАХАХА.ОТКОГА Е ИЗНЕВЯРА ДА КАЖЕШ НА ДРУГА,ЧЕ Е СЕКСИ БЕ?!?!? Съвсем ли се побъркахте вече или просто сте тъпи?По тази логика,ще изневеря на приятелката ми,ако кажа,че искам Скарлет Йохансон по няколко пъти на ден...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Добре а не ти ли се струва странно,че вместо да иска мен,иска някоя друга..дори и само на писане![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Еми,чакай да помисля...НЕ !?!Това,че си му приятелка не го прави по-малко мъж и не означава,че е задължен да харесва само и единствено теб.Примерът ми важи и тук.
просто си затвори очите и продължи напред.... голяма работа... мъже са все пак![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ако съм на твое място ще му пиша още известно време.Накрая ще го питам дали иска да излезем и ако се съгласи нарочно ще мина от там.Даже няма да му правя проблем.То от реакцията му като ме види ще си проличи ... после ще го оставя да си чака още известно време,а през това време аз ще се прибера и ще му пиша това,което ти предложи myNameIsImmortal
грешка..Първоначално написано от evelinka1122
Моля те - не я подвеждай към най-голямата опасност, то тогава кояго й изневери наистина с някоя от сайта за разкрепостени, то тогава ще трябва да стиска очи..![]()
.. а и авторката, като ти е гадже, защо въобще има регистрация в сайт за разкрепостени..???
замисли се..!
ХАХА,вече трябва да се сключват предгаджевски договори,включващи клаузи и задължения,както и забрани.Една от тях е,да не се използва скайп и въобще интернет,тъй като те са потенциална опасност за изневяра.
Хаха еми не мисля , че е изневяра. Човека трябва да разнообразява по някакъв начин нали? Плюс че в повечето от тези сайтове нещата са на бъзик.
Ако се притесняваш все пак, другите са ти казали какво да направишПиши му още известно време от този ник, искай среща , ако не се навие бъди хепи
![]()
Ама ти мазохист ли си маа![]()
Аз пък бих продължила да му пиша от сайта, да видя колко далеч ще стигне. В един момент ще поискам да се видим и, ако се навие, ще отида на срещата и ще му КАЖА това, което е предложил myNameIsImmortal (тоя човек много ме радва). Успех!
![]()
много си зависи ти какво разбираш под изневяра индивидуално си е за всеки човекза мене това не е изневяра,обаче е вид предателство от страна на половинката ти и определено заслужаваш обяснение за това
![]()
+1 и отиди на срещата и му кажи крайПървоначално написано от nebrejnata
![]()
![]()
![]()
![]()
ще бъде голяма изненада за него
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Най-доброто мнение до сега!!!Първоначално написано от Shia
Хахахахах изневяра било... : D Т'ва е се едно да му забраниш да се заглежда у момите, кат ги види на чаршията. Моме Калино, другите вече ти казаха к'во тряа напраиш, мари.
Ох, глупости. Аз ако съм бих отишла на срещата и той като ме види ще съдя по неговата реакция. Ако е стреснат и започне да се извинява, значи наистина е мислил да прави нещо с момичето, ако ли не... Е, защо да му се сърдиш? Толкова ли не му вярваш? ; )
Вие на хероин ли сте бе?
ти ще вярваш ли ако ти се случи това? а най-добре, попишете си известно време, уговорете си среща и като отидеш на тази среща му кажи всичко и най-добреПървоначално написано от vikipf
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!