.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3vR
    Цитирай Първоначално написано от vikipf
    Хахахахах изневяра било... : D Т'ва е се едно да му забраниш да се заглежда у момите, кат ги види на чаршията. Моме Калино, другите вече ти казаха к'во тряа напраиш, мари.

Ох, глупости. Аз ако съм бих отишла на срещата и той като ме види ще съдя по неговата реакция. Ако е стреснат и започне да се извинява, значи наистина е мислил да прави нещо с момичето, ако ли не... Е, защо да му се сърдиш? Толкова ли не му вярваш? ; )
    ти ще вярваш ли ако ти се случи това? а най-добре, попишете си известно време, уговорете си среща и като отидеш на тази среща му кажи всичко и най-добре
    Вярваш или не ми се е случвало подобно нещо, и точно така съм постъпила. И то не с момче, което не обичам. Просто то е ясно, че той е момче като всички останали и че или ще го приеме такъв с всичките му изневери, или не. Разбира се, че не може да му вярва. Поне на тази тема. Но на тези години трябва ли да ни пука за всяка такава глупост? Или избира да е с него, или следващия, който има 50 на 50 шанс да е същият. Избира и т'ва е.
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Благоевград
    И според мен не е изневяра, защото това да се заглежда по други момичета е нещо нормално, но не се знае до къде би стигнал той.. така, че на твое място бих го проверила с една фалшива среща

И да е било изневяра, вие не виждате ли датата на темата ? !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    Аз пък бих продължила да му пиша от сайта, да видя колко далеч ще стигне. В един момент ще поискам да се видим и, ако се навие, ще отида на срещата и ще му КАЖА това, което е предложил myNameIsImmortal (тоя човек много ме радва ). Успех!

Да Да точно така напълно съгласна съм

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    просто си затвори очите и продължи напред.... голяма работа... мъже са все пак
    грешка..
    Моля те - не я подвеждай към най-голямата опасност, то тогава кояго й изневери наистина с някоя от сайта за разкрепостени, то тогава ще трябва да стиска очи..

.. а и авторката, като ти е гадже, [color=защо въобще има регистрация в сайт за разкрепостени..???[/color]

замисли се..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си