Цитирай Първоначално написано от 3vR
Цитирай Първоначално написано от vikipf
Хахахахах изневяра било... : D Т'ва е се едно да му забраниш да се заглежда у момите, кат ги види на чаршията. Моме Калино, другите вече ти казаха к'во тряа напраиш, мари.

Ох, глупости. Аз ако съм бих отишла на срещата и той като ме види ще съдя по неговата реакция. Ако е стреснат и започне да се извинява, значи наистина е мислил да прави нещо с момичето, ако ли не... Е, защо да му се сърдиш? Толкова ли не му вярваш? ; )
ти ще вярваш ли ако ти се случи това? а най-добре, попишете си известно време, уговорете си среща и като отидеш на тази среща му кажи всичко и най-добре
Вярваш или не ми се е случвало подобно нещо, и точно така съм постъпила. И то не с момче, което не обичам. Просто то е ясно, че той е момче като всички останали и че или ще го приеме такъв с всичките му изневери, или не. Разбира се, че не може да му вярва. Поне на тази тема. Но на тези години трябва ли да ни пука за всяка такава глупост? Или избира да е с него, или следващия, който има 50 на 50 шанс да е същият. Избира и т'ва е.