- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра
Според вас кое е изневяра: целувката или сеха
нито едното нито другото .. изневяра е когато предадеш някого.. който знаеш че е даржал на теб и си го наранил по най бруталния начин който можеш!
ми да де то се сащтото нали го предаваш или са целуваш сас тоя или чукаш аз питам кое е изневерята а не как ставаПървоначално написано от Rofl4e
И 2те са изневяра за мен![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
За мен и дветеМного съм ревнива..макар че гледам да не се отпускам щото ще стана досадна
от др страна пък набирам... и секса, и целувката и свирката е изневяра за мен...пък най - зле ако я харесва и се чуди с коя да е..тогава направо ще му резна главата
![]()
ама нз как бих реагирала..от доооооста време не съм имала гаджеа пък предишните... не ги ревнувах..тях даже ако имаше на кого да ги подаря щеше да мие най - добре
![]()
Cruel Intentions
Сексът,разбира се.В еднна невиина целувка не виждам кой знае какво.Не съм ревнива и давам свобода на човека до себе си.
опасна сиПървоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
![]()
В други държави режат глави само да погледне друг/друга
Вий тук питате кое е изневяра целувката или секса...![]()
а ти едвали не си поглеждал друга или не си изневерявал.....Първоначално написано от NightGuardian
Секса определено си е изневяра а целувката не винаги![]()
да бе да..Първоначално написано от jambo_bs
секса си е секс.. и когато в него не се влагат чуства .. не е интересно и не мога да го сметна за изневяра.. аз!!.. вече ако единия партниор има чуства към другия си е изневяра...
мила всеки има различно мнение за темата... не трябва да го критикуваш тои така мисли и си го казва ....Първоначално написано от Rofl4e
и яз бях кат тебе ама вече ми е все едно дали щте го ревнувам или не. :ППървоначално написано от CuteBaby
Дааа... представи си гаджето ти да изчука друга? Дори и да не изпитва никакви чувства към нея.. просто секс...Първоначално написано от Rofl4e
Дали няма да ти стане гадно? Като си представиш, че и нея целува по същия начин, нея е докосва... и всякакви работи... а уж е с теб?
Дали няма да го сметнеш за изневяра...
Но като се замисля различни хора, различно мислене.. за теб може наистина да не е .. ама супер е странно...
Ти там го обичаш ала бала той ебе друга.. и за теб това е нищо![]()
И двете. Или с мен, или с друга. Ако е с мен, ще си е мой... никакви целувки, смучки, секс и свалки... Ако иска с друга - чао и сбогом.
Зависи от целувката иначе за секса 100%
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
от каде щте разбереш целувката каква е билаПървоначално написано от InDo
Не можеш да разберешПървоначално написано от mimka_1987
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
точноПървоначално написано от InDo
Аз ревнувам,когато целуне майка си или приятелката на брат си на рождения й ден
Точно това имах предвид и аз.Остай я Rolf4e - то тя е нервна тука от няколко дни :PПървоначално написано от whysosad
И според мен и двете.![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~