- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра
ддори и да я изчука другата не ми пука.. той няма чуства към нея! => няма да я докосва и целува по същия начин..Първоначално написано от whysosad
ако чука и целува друга значи не му стигам, съответно ще му бия шута
мм не е така .. понякога с моя приятел ни се налага да сме разделени.. за по 2-3 седмици .. ест че бих му простила .. ао ми каже така и така съжалявам..Първоначално написано от hottie
![]()
Хах и ще му даваш да изневерява,щот "нямал" чувства,ако се омъжиш пак ли ???
Ами ние в нашата връзка сме го говорили това и за двама ни е изневяра. Дори и да сме разделени за известно време.Първоначално написано от Rofl4e
Аз съм много ревнива и за мен двете са 100% изневяра!
И двете!
хахахахахахаххахахаха ти си зле с главния....Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
<N>
Ти се шегуваш, нали ? И двете са изневяра за менПървоначално написано от Rofl4e
Come out, come out wherever you are...
И двете са изневяра .
Аз съм болезнено ревнива ако обичам човека до себе си и го приемам доста кофти. Пък боже опази да познавам въпросната . Трябва да и оскубя косата .
Кво ми пука дали са се целували или е имало нещо повече . Важното е че той вече не е бил само мой . Че и друго момиче го имала както и аз докато е бил с МЕН !
Точка .
.!.
И двете![]()
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за теб съм убедена че си зле..!!Първоначално написано от Neftochimic
това ченякой изказва различно мнение от вашето веднага се шегува или не е добре с главния.. я пак се замислете кой не е добре!
Аз съм съгласна с всички постове на Rofl4e
Всеки човек греши за това я има и прошката .. И още нещо изневяра до тялото , неверност до душата .. А много по-важна е душата .. Няма да бия шута на човека, който обичам защото е спал с някоя друга .. Ако ме помоли и да знам , че е било просто секс бих му простила .. Това е обич ! А ревността не е никак хубаво качествоТя често погубва повечето връзки .. Така че .............
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
За мен целувката е изневяра,а всички които си мислят,че за тях не е да си зададат въпроса как ще се почувстват ако видят гаджето си да се целува с друг/а?Говорим за истинска,чувствена целувка..
Както и да го погледна ебати си е вид изневяра,а за секс лелеее да не говорим пък за тва..
Първоначално написано от angellove
И откъде ще си сигурна,че той не влага чувства в сеска с другата.Може просто да те излъже,че няма...
Абе вие в кой свят живеете? Има голямо значение в тази целувка или секс. Може да е за спорта, а може и да е с чувста. Но що се правите че и вие не сте ''изневерявали''? А накрая при кого пак се връщате, а? Изневяра е предатество, секса е първичен инстинкт! Някой погрешно тълкувате значението на тези взаимно изключващи се понятия
от тия двете секса е по сер ама попринцип нито едното 6тото зависи от мн ддруги неща.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Двете....
PlAmSsSsS, 1во - естествено,че не съм изневерявала по никакъв начин докато ходя с някой и 2ро - за теб може би има разлика в смисъла на целувката,но аз съвсем честно си признавам,че за мен няма!Нито ме интересува какъв е повода за нея,нито идеята и..
Целувката си е целувка и малко или много показва привличане,а за мен тва си е чист повод за дразнене.Естествено не бих обвинявала без да съм чула оправданието,но такива неща ме изкарват извън релси.Флирт може,но целувка или пък секс - чиста проба изневяра.
Първоначално написано от angellove
мнго за това мнение .... нито едното секса може да е ей така щото му се е ебало и за {} е така както при секса може така да е имало.. има мнго по важни нещаПървоначално написано от fire_magic
Според зависи приеманията на човека с когото си. Има някои на които не им пука ако си се мляскала с някой друг,но има и много чувствителни които само при допир с друг откачат от ревност а ако те види да се целувате..превърта тотално. За мен лично..ако имам гадже независимо колко го харесвам много или малко ако го видя да се целува с друга : МАЙНАТА МУ!