.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Тема: Изневяра

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе как ше не са изневяра бе...?! Естествено, че е изневяра... дали е вложил чувства или не не ме интересува...въпроса е защо го е направил?! Човек не прави нищо без причина... Айде айде.... той ше се целува и е*е с други а аз ще го приемам за нормално след като е "без чувства" ... да беееее....само че някой друг път!!!

тая тема защто я пуснах доста спорове стааха тцтцтцттц

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    нито едното нито другото .. изневяра е когато предадеш някого.. който знаеш че е даржал на теб и си го наранил по най бруталния начин който можеш!
    Абсолютно подкрепям
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Зависи, ако целувката е приятелска и е между две момичета, няма проблем, дори и да е между момче и момиче пак . За секса, да това е определено изневяра..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

и 2те са изневяра

Абе хора незнам защо така мислите за секса ... ( обръщам се към тези за който секса е 100% изневяра а селувката не )
    какво е секса ? задоволяване на нужда , а не изневяра. Секса показва животинско превличане и това е ... Целувката показва чувства , ако имаш чувства значи ще целуниш някой, ако нямаш чувства защо да го правиш ? Дукато секса ... си го правиш и без чувства ... естествено че го правиш и когато имаш чувства ! . !
    Според мен по голяма изневяра е целувката ... или пожелеването/превързването към някой друг. !

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    За мен и двете са изневяра !

Мега фен Аватара на mynichka
    За мен и двете са изневяра
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

мм.. да и двете са изневяра.. и аз съм на това мнение.. \/

Зависи ква е целувката а за секса няма какво да говорим.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    за мен целувка с език и секса са изневяра
    няма любов

Супер фен Аватара на Shia
    Когато някой е избрал да бъде с теб,ще бъде с Теб,но не с други.
    Ако иска друг,то този ,който те е избрал не иска да е с теб
    независмо с чувства ли прави "изневарата" или без
    Или да избере какво иска докато е с теб,или да върви по пътя си без теб

Re: Изневяра

Цитирай Първоначално написано от mimka_1987
    Според вас кое е изневяра: целувката или сеха
    И целувката и секса според мен са малко или много изневяра ,но зависи от ситуацията понякога секса и целувката са само задоволяване на нуждите на човек.Но по голямата изневяра е когото те придаде и започне да те лъже с друга или други това е вече предателство-изневяра ЗА КОЯТО ПРОШКА НЯМА ДА ИМА. ЗА секса и целувката бих простила ако си признае именно защото този човек с който е изневерил нищо неузначава,е не винаги веднаж можеби бих простила, но лъжата не .
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

6tom mom4eto e celynal nqkoq, 100 % q jelae gola. Mujkata psihika e slaba i lesno se poddavat. 6tom ne e precenil na momenta, 4e ne trqbva da celyva drygo momi4e ili da spi s nego, qsna e rabotata.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Лично аз мисля, че и двете са изневяра..
    0bicham te !{~}{~ [h]~

И двете. Или с мен, или с друга. Ако е с мен, ще си е мой... никакви целувки, смучки, секс и свалки... Ако иска с друга - чао и сбогом. \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

I spored men nito celuvka nito sex moje da se s4ita za pulna iznevqra.Kogato sa nameseni chuvstva i ne se kaje navreme,togava stava gadno.A ina4e celuvka moje da se prosti,sex - mm ne mn lesno,ama zavisi ot situaciqta

I po dvata na4ina te predava malko ili mnogo..No e mnogo po lesno da prostish edna celuvka otkolkoto . .. Kakto napisa nqkoi . . . prestavi si 4e dokosva drug po sashtiq na4in kakto teb . . .

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм .. зависи. Ако го правиш с чувство, искаш го и си евентуално емоционално обвързан с човека, с който 'изневеряваш' да .. изневяра е. Ако го правиш без чувства, е предателство. Лично мение.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си