.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Афт, толко рано как не те мързи?
    Е, две минути ми отне, нищо работа. ^^ По-забавно е като видиш как модераторите спят и ще оставят темата. (:

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дай да я доспамим, че да се усетят по скоро. Слънце, хоти не ме пипайте - черпя бира

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

една приятелка ни запозна... излизахме и така! много съм и благодарна ,че ни срещна

Град
    40 Miles from the Sun
    Айде де, аз съм добра в спаменето. Чудя се кой филм да гледам,че от супер много време не съм. Предложения? ;д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Какво искаш хорор, трилър психо?

Лично аз искам да гледам Untracable, иначе класика е Водно конче и Тhe Guardian.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Бях на волйеболен мач и той играеше.Явно ме беше харесал,дойде,запознахме се и така...И аз го харесах и се хванахме

Град
    40 Miles from the Sun
    Мнее, искам нещо леко, приятно, забавно. ^^

v edin i-net sait da na pravq reklama ..posle razbraxme 4e sme susedi i taka si dopadnaxme i sega ve4e karame 4ti mesec zaedno

Град
    •••Пловдив•••
    Лазих насран под един балкон,а тя се боцкаше в едни поляни и така се видяхме и разбрахме че сме един за друг

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Преди 2 години се преместих от Русе в Смолян.Една вечер реших да излезна с братовчед ми и по едно време дойде Той,попита ме "Ти ли си новата звезда в квартала",така след 8-9 дни тръгнахме и ето...вече година и осем месеца

ами със сегашния се запознахме на центъра
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

охх.. беше странно спомням си че бяхме тамън дошли с майка в торонто и понеже нямахме информация от преди как стоят нещата тук се записах в едно училище което не беше хубаво и нямаше как да го сменя защото тук на училище ходиш зависимо от това в кой район си... таа както и да е в сградата в която живеехме можех да ходя или в това кофтито или в едно друго което беше доста по добро и майка мнооого искаше да ме прати там... а аз не исках, исках да се преместим и да ида в едно друго ... таа понеже майка ми е едно такова същество което не се отказва говорила с някаква нейна колежка която и предложила аз да съм говорела с нейния син че да може той да ме убеди че училището е хубаво за да не се налага да се местим .. хД и така .. видяхме се, и говорихме за училището но до края на вечерта вече си ходехме гушнати.. оттогава до ден днешен не е минал ден в които да не се чуем.. а и всеки ден се виждаме, освен ако той е извън града, но това се случва рядко.. ;] нз на мен много ми харесва начина по които се запознахме...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си