- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде и как се запознахте с гаджетата си
Е, две минути ми отне, нищо работа. ^^ По-забавно е като видиш как модераторите спят и ще оставят темата. (:Първоначално написано от valdesbg
Дай да я доспамим, че да се усетят по скоро. Слънце, хоти не ме пипайте - черпя бира![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
една приятелка ни запозна... излизахме и така!много съм и благодарна ,че ни срещна
![]()
![]()
![]()
Айде де, аз съм добра в спаменето. Чудя се кой филм да гледам,че от супер много време не съм. Предложения? ;д
Какво искаш хорор, трилър психо?
Лично аз искам да гледам Untracable, иначе класика е Водно конче и Тhe Guardian.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бях на волйеболен мач и той играеше.Явно ме беше харесал,дойде,запознахме се и така...И аз го харесах и се хванахме![]()
Мнее, искам нещо леко, приятно, забавно. ^^
v edin i-net sait da na pravq reklama ..posle razbraxme 4e sme susedi i taka si dopadnaxme i sega ve4e karame 4ti mesec zaedno![]()
Лазих насран под един балкон,а тя се боцкаше в едни поляни и така се видяхме и разбрахме че сме един за друг![]()
Преди 2 години се преместих от Русе в Смолян.Една вечер реших да излезна с братовчед ми и по едно време дойде Той,попита ме "Ти ли си новата звезда в квартала",така след 8-9 дни тръгнахме и ето...вече година и осем месеца![]()
ами със сегашния се запознахме на центъра![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
охх.. беше странноспомням си че бяхме тамън дошли с майка в торонто и понеже нямахме информация от преди как стоят нещата тук се записах в едно училище което не беше хубаво и нямаше как да го сменя защото тук на училище ходиш зависимо от това в кой район си... таа както и да е в сградата в която живеехме можех да ходя или в това кофтито или в едно друго което беше доста по добро и майка мнооого искаше да ме прати там... а аз не исках, исках да се преместим и да ида в едно друго ... таа понеже майка ми е едно такова същество което не се отказва говорила с някаква нейна колежка която и предложила аз да съм говорела с нейния син че да може той да ме убеди че училището е хубаво за да не се налага да се местим .. хД и така .. видяхме се, и говорихме за училището но до края на вечерта вече си ходехме гушнати.. оттогава до ден днешен не е минал ден в които да не се чуем.. а и всеки ден се виждаме, освен ако той е извън града, но това се случва рядко.. ;] нз на мен много ми харесва начина по които се запознахме...
![]()