КАК ДА СИ ГО ВЪРНА ?! Знам,че има още чувства към мен !
Отделих една година от живота си да бъда с него .. Обичахме се адски много той много държеше на мен .. Изведнъж се появи друго момиче, с което той започна да излиза само и само да ме забрави и ми го призна .. Работата е там,че той скъса с мен защото нещата между нас станаха много сериозни а него го е страх от това .. не за друго а защото баба му и дядо му са против нашата връзка, тъй като сме от различни етноси (което моля да не се взима под внимание на отговорите ви) Моите родители също не бяха съгласни, но се примираха и ми позволиха да излизам с него и нямаха нищо против, защото виждаха колко щастлива ме правеше той ..
Сега контактува с тва момиче по телефона и иска да се получи нещо между тях само и само да му е по лесно да ме забрави .. Сигорна съм,че още ме обича и неможе да ме забрави толкова лесно .. Но колкото и да го моля не иска да се върне при мен .. казва че няма смисал, защото ни разделят прекалено много неща, а ако сега продължим ще ни бъде по трудно да се разделим след няколко години, но аз си мисля че няма да се стигне до там че да тръгнем да се женим и т.н , защото той от това се притеснява .. а аз сега съм само на 16 той е на 22 ..
Писах Ви, защото искам да ме посъветвате какво да направя да го върна до себе си .. чувствам се много празна без него .. Знам,че и на него му е трудно, но е по силен от мен и се справя .. Ужасно много искам да сме отново заедно .. вече 5 дена му мрънкам да се съберем и мисля че така няма да стане с молене и реване .. Така,че кажете ми как да постъпя .. какво да направя да си го върна ..