- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,бихте ли тръгнали с момиче,което е по-високо от вас?
мал шанс .. зависи колко по висока повече от 3-4 санта над мен би ми било конфузно
Първоначално написано от Drogiranata_
Тренирам волейбол от близо 8 години вече.Не съм 190 ,но съм 177.Както ти казваш момчетата оббичат дългите крака и бюстът,който спорта стяга.Първоначално написано от tItEufFf
![]()
да
няма проблем
ама да не е голяма разликата
най-много 5 см
иначе става смешно![]()
съмнявам се да има някое що годе нормално момиче, което да е над 1,80 и нещо... тия нагоре са или баскетболистки с криви крака некви такива гадни или ги е фанало яко радиацията, друг вариант няма![]()
Голям си бастун знаеш ли?!?!?!?!Първоначално написано от jambo_bs
Аз като съм 1,75 а приятеля ми е 1,73 кво?Трябва да се гръмна ли?Това , че не си пораснал си е твой проблем и не ти дава право да убиждаш!А като има момчета по 1, 60 см трябва да умират ли?!?!?! Ебахти логиката БРАТ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми да .... то височината не е най-важното .. пък и момичета по-високи от мен съм срещал 2-3 пъти... немога да си представя момиче 1.90 примерно![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Да точно така , друго си е дълго краче , и особенно както казваш ако е така със спортна фигура супер ... аз имам слабост към високи момичетаПървоначално написано от dirtyyy
![]()
![]()
Момчетата биха тръгнали с по-високи момичета, ама момичетата дали ще тръгнат с по-ниски момчета от тях...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
treniram voleibol ot 8 god i sam 182sm.... I basi logikata imate we ( nqkoi ot vas)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
преди ходих с момче 2 3 санта по нисък от мене изведнъж пораснах повечко и се увеличихаслед като скъсахме да отбележа че причината не бе височината той доста порасна даже стана колкото мене
а и не се забелязва разликата в височината честно казано освен ако не е 10 см
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ако наистина я харесвам да ама не съм некъв фетиш смис не се кефа на по високи![]()
![]()
Въпроса е към момчетата,ама и аз да отговоря.Аз съм 1.63.Ако е по-нисък от мен,ще е страшно,бе!
Аз съм Любо Ганев беее, нема по-висока!![]()
ала бала
аз съм 150 и сичките ми гаджета до сега са били по високи от мене![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
абсолютно всичко съвпада и за мен,даже една моя съученичка е доста по-висока от всички волейболистки,които познавамПървоначално написано от tItEufFf
![]()
няма любов
Еми не съм срещал много дето са над 1.95.. 1во като ми мине през главата не мисля че бих излизал но като се замисля че има момчета дето са 1.75 и ходят с 1.80 колко му е аз 1.95 с 2 метрова![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Bila e 2.10 kogato e bila kolkoto mene(na godini![]()
-Az sum na 14 )
Po temata NE bix izlizal s momiche po visoko ot mene![]()
![]()
![]()
баси токчетата вземи си кокилиПървоначално написано от NoFuckinWay
![]()
![]()
love me
да .. верно к'воо ти пука .. стига да хар. момичето .. нема никфи проблеми![]()
Абсурд... Не желая да се качвам на табуретка, за да мога да я целуна...
Тогава пробвай да пораснеш. Аз съм 180, 187 с обувки. И нисичките мъже не могат да откъснат очи от краката ми. Не, че високите могат, де xD Знаех си, че ролерите са добра инвестиция. А момчетата, които не биха излезли с по-високо момиче, просто са комплексирани, че са дребосъци.Първоначално написано от c0dy
То въпроса трябва по-скоро да е към момичетата, дали биха излизали с по-ниски момчета...
Walk with me now, fly with me later...