.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    мал шанс .. зависи колко по висока повече от 3-4 санта над мен би ми било конфузно
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Ами аз съм висока 176 и доста момчета по-ниски от мен са ми предлагали. Повечето се кефят на дългите ми крака.
    Аз лично не харесвам такива двойки, но ако се обичат защо не.
    А и стига сте казвали, че високите момичета са кранти. Аз познавам една волейболистка 183.. Тя е тооолкова красива, че ръстът й е едно от последните неща, които човек гледа
    Тренирам волейбол от близо 8 години вече.Не съм 190 ,но съм 177.Както ти казваш момчетата оббичат дългите крака и бюстът,който спорта стяга.

Град
    в света на приключенията ..
    да
    няма проблем
    ама да не е голяма разликата
    най-много 5 см
    иначе става смешно

съмнявам се да има някое що годе нормално момиче, което да е над 1,80 и нещо... тия нагоре са или баскетболистки с криви крака некви такива гадни или ги е фанало яко радиацията, друг вариант няма

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Ми аз съм 173 и ....... едва ли бих тръгнал.Повечето момичета по високи от мен са кранти
    Голям си бастун знаеш ли?!?!?!?!
    Аз като съм 1,75 а приятеля ми е 1,73 кво?Трябва да се гръмна ли?Това , че не си пораснал си е твой проблем и не ти дава право да убиждаш!А като има момчета по 1, 60 см трябва да умират ли?!?!?! Ебахти логиката БРАТ!

еми да .... то височината не е най-важното .. пък и момичета по-високи от мен съм срещал 2-3 пъти... немога да си представя момиче 1.90 примерно
    People Allways Leave !!!

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Ами аз съм висока 176 и доста момчета по-ниски от мен са ми предлагали. Повечето се кефят на дългите ми крака.
    А и стига сте казвали, че високите момичета са кранти. Аз познавам една волейболистка 183.. Тя е тооолкова красива, че ръстът й е едно от последните неща, които човек гледа
    Тренирам волейбол от близо 8 години вече.Не съм 190 ,но съм 177.Както ти казваш момчетата оббичат дългите крака и бюстът,който спорта стяга.
    Да точно така , друго си е дълго краче , и особенно както казваш ако е така със спортна фигура супер ... аз имам слабост към високи момичета

Момчетата биха тръгнали с по-високи момичета, ама момичетата дали ще тръгнат с по-ниски момчета от тях...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

treniram voleibol ot 8 god i sam 182sm.... I basi logikata imate we ( nqkoi ot vas)

преди ходих с момче 2 3 санта по нисък от мене изведнъж пораснах повечко и се увеличиха след като скъсахме да отбележа че причината не бе височината той доста порасна даже стана колкото мене а и не се забелязва разликата в височината честно казано освен ако не е 10 см
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

ако наистина я харесвам да ама не съм некъв фетиш смис не се кефа на по високи

Зависи дали само на височина е висока

Въпроса е към момчетата,ама и аз да отговоря. Аз съм 1.63.Ако е по-нисък от мен,ще е страшно,бе!

Аз съм Любо Ганев беее, нема по-висока!
    ала бала

:P

аз съм 150 и сичките ми гаджета до сега са били по високи от мене
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    абсолютно всичко съвпада и за мен,даже една моя съученичка е доста по-висока от всички волейболистки,които познавам
    няма любов

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Еми не съм срещал много дето са над 1.95.. 1во като ми мине през главата не мисля че бих излизал но като се замисля че има момчета дето са 1.75 и ходят с 1.80 колко му е аз 1.95 с 2 метрова

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    http://www.vbox7.com/play:66af66ea

Bila e 2.10 kogato e bila kolkoto mene(na godini -Az sum na 14 )

Po temata NE bix izlizal s momiche po visoko ot mene

Цитирай Първоначално написано от NoFuckinWay
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Ми аз съм 173 и ....... едва ли бих тръгнал.Повечето момичета по високи от мен са кранти
    Не са кранти...просто ти не си особено висок... Аз съм 164 и ако сложа токчета 10см кво...ня ставам ли Баси желязната логика
    баси токчетата вземи си кокили
    love me

не небих
    love me

да .. верно к'воо ти пука .. стига да хар. момичето .. нема никфи проблеми

Град
    Варна
    Абсурд... Не желая да се качвам на табуретка, за да мога да я целуна...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от c0dy
    Абсурд... Не желая да се качвам на табуретка, за да мога да я целуна...
    Тогава пробвай да пораснеш. Аз съм 180, 187 с обувки. И нисичките мъже не могат да откъснат очи от краката ми. Не, че високите могат, де xD Знаех си, че ролерите са добра инвестиция. А момчетата, които не биха излезли с по-високо момиче, просто са комплексирани, че са дребосъци.

То въпроса трябва по-скоро да е към момичетата, дали биха излизали с по-ниски момчета...
    Walk with me now, fly with me later...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си