- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- яйчица ; )
Днес е Велики четвъртък и се боядисват яйца.Та..вие боядисахте ли ги вече или чакате съботата?И ще се включите ли изобщо в боядистването или родители и баби ще си свършат работата?![]()
![]()
Ще боядисвам естествено , но в събота , тогава и ще купим яйцата - за да са прясни.
Envoi moi ! ;]
И аз ще боядисвам в събота. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ние боядисахме днесПървоначално написано от Mihailova
този път оба4е не много,....към 40...друга година ми се струва че по повече , но майка така реши... а за пресните яйца из ония ден чух една колежка на мама че предпочита да ги боядиса в Четвъртък щото пресните яйца кат се боядисали и веднага на другия ден трудно се белили
Просто отбелязвам.. кой когато може
и аз исках Събота щото няя съм на даскало ама майка неска почиваше и нямаше как
![]()
Cruel Intentions
ние сега ще почваме да боядисваме![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
mysterious93 Taка е , кой , когато може , но аз продължавам да предпочитам в събота.
Envoi moi ! ;]
Ще чакам събота и естествено, че ще се включа ---> без мен накъде?![]()
![]()
Предполагам, че в събота ще ги боядисваме, но сигурно ще минат и без мен - в петък съм на рожден ден с преспиване, така че няма да се вясна съботата в нас.
Stay up all night with the stars *
мразя яйца и не искам и да ги докосвам..
в събота без мен ще боядисват.
у нас баба неска ще боядисва, а в събота като отида у тях с една приятелка ще боядисаме 10-20 колкото да се понацапаме![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз вече не си падам по тези неща
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Ахах..
аз направих тема,пък забравих да отговоря.
Ами ние ще боядисваме събота.Винаги сме боядисвали тогава.Дори си спомням..как като по-малка толкова много се радвах..като отивахме у баба и започвахме да боядисваме.Сега.. ами вкъщи..набързо.Не ми носи голяма радост.Ама пак..празник е.
тази година няма да боядисваме![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мама днес ги боядиса аз само залепих лепенките... просто ми беше лошо и не можах да стана... но ще падне голяямооо чукане, ще ги разбия всички![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Във събота ще боядисваме и аз ще се включа.![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
нашите ще боядисватПървоначално написано от YouCantStopMe
е мога да помагам малко деама май ще се чака съботата
![]()
![]()
днеска не пък и нес падам кой знае колко по боядисването ,зощото цялата се цапам и после немога да се измия![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Хм, в събота ще боядисваме.
Ще участвам, разбира се, готино е.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Тази година оставих майка ми да ги боядиса самаНещо нямам желание да се мацам с боя и да се чудя,какво да си правя ноктите после
![]()
вече са боядисани![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory