- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- яйчица ; )
Ще се включа в боядисването естествено, събота.![]()
И ние в събота. Аз ще се включа, естествено. Поне няколко яйца трябва да боядисам
ПП. Вчера в един магазин до даскало влизаме и докато си избираме на жената и подават някво листче с лепенки.. ние некви си обсъждаме там и тя като се разхили.. и вика "Божее, ще ме убиете направо" и показва на другия продавач. Ние се споглеждаме и тя вика "Как могат да напишат 'Мъже, боядисахте ли си яйцата?' ? " и се хили. Естествено, ние се спогледахме и се разхилихме.. и продавача като вика "Не съм още, ще си викна булка в мензис да ми ги боядиса" ...При това ние бяхме туш
![]()
И ние в събота ще боядисваме.Ще се включа,ако стана по-рано иначе едва ли ще ме чакат до следобяд![]()
Амиии...ние днес щяхме, но нещо ни домързя всички...и в събота.![]()
Всяка година ги боядисваме в четвъртък и всяка година участвам в боядисването![]()
имам си 2![]()
+1Първоначално написано от girl91
и ние досега всяка година ги боядисвахме в четвъртък, но мама смени работата и нямаше как, така че утре. И естествено - как боядисване без мен...и козунаци утре ще се правят :P
Мама ги боядиса без мен в четвъртък![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
В Четвъртък боядисахме с брат ми яйцата в нас,а утре ще си ходя на село и там ще боядисваме (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ние вече ги боядисахме ,аз кво боядисах 2 от 20![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ние утре ще ги боядисваме, ама мен нещо не ми се занимава.![]()
nicolepcd
и ние утри ша се събираме 3 сем. у баба .. тя ша ги боядисва и после след 12 чук - чук ..![]()
![]()
![]()
Аз днеска ще ги боядисвам ,, тъкмо ставам сега от леглото и се залавям за работа след половин час.. Тази година майка е на почивка и ще се прибере утре и ще ги боядисваме само аз и баба ,, По - малко тази година ще са около 70 ,, Преди и по 120 сме боядисвали , обаче колкото по - голяма ставам толкова по - малко стават на брой яйцата .. защо ли ?
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Баба ми в четвъртик ги боядиса,но без мен.Имах да уча,седеше ми се и на компа и яко ме мързеше.После намазала яйцата с олио и се чуди що не и се лепат лепенките...
![]()
А ние пък снощи се чукахме с яйцата,защото майка ми няма да я има днес и аз ги избих всичките.![]()
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Тия яйца какво толкова ги правите,бе??![]()
Извинявай.. знам,че си ги ядете,обаче ако ние направим толкова и половината няма да изядем.
Тука гледам има около30-40 яйца.Още не съм почнала..
След малко.
Ние днес си ги боядисахме![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Днес сме събота...сам сама си ги боядисах...Станаха много добре...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сега мама ги боядисва, ама на мен не ми се занимава. и без тва след малко излизам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
а откъде знаеш, че като ги купиш днеска ще са прЯсни?Първоначално написано от Mihailova
![]()
![]()
![]()
<N>
Нали???Първоначално написано от Neftochimic
![]()
To infinity and beyond.
Neftochimic Защото зная от кого и от къде си ги купувамНе са от магазина - а от производител , аз си подбирам стоката.
Envoi moi ! ;]
Боядисахме ги преди малко със сестра ми, харесва ми как се получиха. :P