.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Norway, Норвегия, Варна

Nivea Shine Control

искам да питам за този крем гел на нивеа, някой ползвал ли го е и дали е добър и какъв се пада дневен крем или как..може ли да се гримирвам след като го нанеса ...никаде не пише дали е дневен крем..

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    molqq vi nqkoi da mi kajee

Кремът не е лош,матира кожата.След като се намажеш,изчакай да попие малко (около 3-4 минути) и после можеш да се гримираш.

Аз имам цялата серия. Ползвам ги от ноември месец и да ти кажа няма голям ефект... всмисъл за пъпките или ако има е минимален, поне при мен иначе е нещо като лосион и мирише много приятно - на теменужки! Shine Control e дневния а Bye Bye Spot нощния. Струват към 7 лева (единия). Преди да ги нанасям използвам тоника от същата серия, а сутрин като сложа дневния чакам 2-3 минути и тогава се гримирам даже понякога смесвам много малко от крема с фон дьо тен-а и го нанасям много лесно и седи много естествено и някакси не отежнява толкова - седи много леко... ами мой си измишльотини

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    ok mersi mnogo za infoto :P

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Аз имам цялата серия. Ползвам ги от ноември месец и да ти кажа няма голям ефект... всмисъл за пъпките или ако има е минимален, поне при мен
    Може би защото идеята на shine controla е да регулира ненужното производство на себум и да прикрива нежеланата лъскавина на кожата. Против акне си има съвсем различна козметика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си