.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77

Тема: Стрии

не мирише на нищо, моята е изварена с розова вода и има приятен аромат, но на другия ден не мирише, не се страхувай няма да замиришеш на прасе
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Варна
    Хм, аз пък се къпя вечер, след като се изсуша с хавлията се намазвам , изчаквам 40 минути - по-точно скачам на въже - да попие, обличам си пижамката и лягам в леглото. На сутринта пижамката е за пране, както и аз в банята за къпане. Абсолютно нищо не се е променило в графика ми.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    еми да се надяваме че няма да мириша,защото иначе рискувам да закъснея за училище.и аз така намазах се мина се половин час и облякох едно клинче с което спя и дано има резултати

Град
    Варна
    Ама вие не се ли къпете сутрин и вечер ?
    Envoi moi ! ;]

Аз само вечер, когато са делнични дни, защото съм по цял ден на даскало и е просто невъзможно да ти ставам по нощите да се къпя.

Град
    у нас...
    къпя се всяка вечер,но сутрин не виждам за какво да се къпя измърсила съм се от спането ли?когато имам период се къпя и по 5-6 пъти на ден(вечер).

Град
    Варна
    Вие ме хвърлихте в тъча
    Как ще се къпете само вечер ? Дори да закъснявам, ще се изкъпя и чак тогава ще тръгна. Шокирана съм ..
    От какво сте се измърсили докато спите ? Вие наистина ли задавате такъв въпрос ?
    А мимс тукощо видях, че се къпеш по 5-6 пъти, е и ? И аз се къпя като се прибера от училище , преди да легна да спя следобед, къпя се преди да се намажа с мас , къпя се след скачането ан въже и сутрин. Смисъл.. няма да раждясаме ..
    Envoi moi ! ;]

Моля Ви бе хора КЪПЕТЕ СЕ няма да ВИ падне кожата не се притеснявайте няма нищо страшно .Къпете се !!!

Град
    у нас...
    казах когато съм в период се къпя 5-6 пъти по разбираеми причини
    иначе си се къпя само веднъж на ден,не виждам като съм спала 7 часа и като стана да имам нужа от душ,пък и имаше нещо за флората на жената че не е хубаво да се премива не помня точно какво гласеше,но на мен ми е достатъчен един душ на тялото вечер

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    иначе си се къпя само веднъж на ден,не виждам като съм спала 7 часа и като стана да имам нужа от душ,пък и имаше нещо за флората на жената че не е хубаво да се премива не помня точно какво гласеше,но на мен ми е достатъчен един душ на тялото вечер
    не,не...край...ти си нечистоплътно животно... трябва да се къпеш преди да си измиеш зъбите,след като ги измиеш,през ноща е хубаво да станеш да се изкъпеш също,сутрин,в обедната почивка не е зле.
    с една дума - много се превъзнасят някои хора тук

Град
    Варна
    Хаххахахахах Извинявай, ама не се сдържах, да не се засмея.
    Чувствам се, като индианец, че се къпя и сутрин, какъв срам, какво нещо. Ще взема да се протъркам, изпитвам силни притеснения.
    Къпането сутрин първо е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, направо си ми е гнус, като чуя, че някой не се къпе сутрин. То води до пробуждане на тялото, започване на деня позитивно и най-малкото СПАЗВАНЕ НА ХИГИЕНА. Да, да .. нищо.. добре, че хората около мен поне се къпят
    Направо вмомента ме е страх да попитам по колко пъти на ден си миете зъбите? Смисъл моля Ви, не го приемайте, като въпрос. Аз спирам, защото вече ще започна да обиждам, по-добре да замълча ..
    Envoi moi ! ;]

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    не,не...край...ти си нечистоплътно животно... трябва да се къпеш преди да си измиеш зъбите,след като ги измиеш,през ноща е хубаво да станеш да се изкъпеш също,сутрин,в обедната почивка не е зле.
    с една дума - много се превъзнасят някои хора тук
    хихи май така стана
    май някой хора си мислят че като се протъркат с гъбата и душ гела и тва значи непременно спазване на хигиена

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Хаххахахахах Извинявай, ама не се сдържах, да не се засмея.
    Чувствам се, като индианец, че се къпя и сутрин, какъв срам, какво нещо. Ще взема да се протъркам, изпитвам силни притеснения.
    Къпането сутрин първо е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, направо си ми е гнус, като чуя, че някой не се къпе сутрин. То води до пробуждане на тялото, започване на деня позитивно и най-малкото СПАЗВАНЕ НА ХИГИЕНА. Да, да .. нищо.. добре, че хората около мен поне се къпят
    Направо вмомента ме е страх да попитам по колко пъти на ден си миете зъбите? Смисъл моля Ви, не го приемайте, като въпрос. Аз спирам, защото вече ще започна да обиждам, по-добре да замълча ..
    Кой ти е казал да не се къпеш сутрин? Ако щеш по 10 пъти се къпи,ама ми е много смешно какво върховно възмущение изрази,че някои хора смятат,че 1 път на ден им стига,за да се чувстват добре.
    Ти ако искаш и кожата си свали от къпане ама мнението ти е смешно. (и не само в тая тема го забелязвам) както и да е... много се превъзнасяш!
    да спрем да осираме темата все пак.

Честно Ви казвам вие не сте добре като искате не се къпете ,не си мийте зъбите , недейте да си перете дрехите ... Просто няммам думи Това сутрин да с изкъпеш е същото като станеш да си измиеш зъбите ... просто незнам незнам...

Град
    Варна
    Punisherrr Смешно е как някой се къпе по веднъж на ден и парадира с това. Не е смешно. Трагично е. Отвратително !
    Хехе, къпете се по веднъж и ако може .. ужас няма да довърша. Айде със здраве и къпане.
    Envoi moi ! ;]

Град
    у нас...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...856880#4856880

да не спамим темата за стриите-ето специална темичка

всеки с менението си от стриите до банята

Голям фен
    ето от къде е тръгнала темата за банятааа а това за стриите е добра идея и ние имаме доста мас и ще го пробвам щом вс са толкова доволни

Аз сега се намазах за пръв път, но все си мисля, че няма да има ефект.Дано греша

Someone somewhere is made for you !

Как е?
    Ефект има ли?
    Аз снощи пробвах за пръв път и ми се стори, че има ефект. Дано не си въобразявам.

моят ефект е траен от известно време не се мажа, но все още не са се появили

При всеки ли, мазал се с маста, има ефект... и кога се забелязва ефекта?!

МАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Вие сте болни !
    Примирете се...стриите не се махат Ходете на плаж, или се печете на терасите...като хванеш тен, не си личат толкова Задължително след баня си мажете телата с овлажняващи лосиони, защото явно кожата ви не е еластична

Може и да сме болни, но поне стриите не личат!

Цитирай Първоначално написано от NoFuckinWay
    МАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Вие сте болни !
    Примирете се...стриите не се махат Ходете на плаж, или се печете на терасите...като хванеш тен, не си личат толкова Задължително след баня си мажете телата с овлажняващи лосиони, защото явно кожата ви не е еластична
    напротив, колкото повече тен хващаш, толкова повече си личат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си