- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене долу
Амм имам 1 въпрос..И аз досега се бръсна,защото все ме е срам да ходя на козметик..Ама отвреме-навреме като вземат да ми се появяват подкожни косъмчетааУжас.Как се оправяте
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Не бръсни на контра мойто момичеПървоначално написано от FucKtheSyStem
отвесно с лека парабола xD
Моля ?!
Да,ама нищо не ставаПървоначално написано от Riot
Накрая ще се прежаля и отивам на козметик,писна ми..
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
АбстолютноПървоначално написано от FucKtheSyStem
абстрахираи срамът и се отдай на професинален козметик
какъвто съм аз самия, хаха
Моля ?!
Извинявам се , че използвам темата ти ... Ама имам и аз едно въпросче към момичетата , които ходят на козметик .. Може и да ви се стори тъп , ама любопитствоИскам да попитам и на срамните устни ли ви правят кола маска ? Или само на триъгълника ? Не се смейте на въпроса мии ..
![]()
![]()
Точно където поискаш , там ти правят кола маска. Естествено ти сама решаваш дали да си оставиш "прическа" или да махнеш абсолютно всичко.Първоначално написано от nadincety
Envoi moi ! ;]
На всичко може. Може и само на триъгълника, може и навсякъде.Първоначално написано от nadincety
Благодаря ви![]()
Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
Приятелката ти е много.. остроумна![]()
Иначе и аз действам със самобръсначката, и аз мисля за кола маска, ама маамицата му аз както имам нетърпимост към болка и.. ;х
Порязвала съм се, ама го давам по-внимателно и са лекички порязвания. Не боли.
Понякога и на мене ми излизат пъпчици и е много гадно. Аз попринцип слагам един лосион, а ако има пъпчици - крем бочко.
И мен ме е срам да отида на козметик..![]()
И аз съм така.Първоначално написано от InnchetO
![]()
Бтв и аз се бръсна долу със самобръсначка и аз преди като теб почти през ден се бръснех.И да ти кажа опитай да се бръснеш по рядко,смисъл на 2,3,4 дни и няма да има тия червени пъпчици.Със самобръсначка често не е хубаво,като е по-рядко е мн по-безболезнено.Няма изобщо малки порязвания и пъпчици.Иначе тия работи дето ги говори приятелката ти
Все пак едва ли ще си пънеш там самобръсначката.
Бъди внимателна и няма да има проблем
![]()
ако путката ти е космата никой няма да те ебе
е аз се бръсна не на контра, не там и ползвам гел за бръснене и ефекта не е много добър от вечерта до сутринта пак набождат, ама ако искаш и аз мога да те бръсна безплатно срещу 0лв и 0ст![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Бавноразвиващ се ?Първоначално написано от Darkkiss
Моля ?!