.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Амм имам 1 въпрос..И аз досега се бръсна,защото все ме е срам да ходя на козметик..Ама отвреме-навреме като вземат да ми се появяват подкожни косъмчетаа Ужас.Как се оправяте

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Амм имам 1 въпрос..И аз досега се бръсна,защото все ме е срам да ходя на козметик..Ама отвреме-навреме като вземат да ми се появяват подкожни косъмчетаа Ужас.Как се оправяте
    Не бръсни на контра мойто момиче
    отвесно с лека парабола xD
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Riot
    Да,ама нищо не става Накрая ще се прежаля и отивам на козметик,писна ми..

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от Riot
    Да,ама нищо не става Накрая ще се прежаля и отивам на козметик,писна ми..
    Абстолютно
    абстрахираи срамът и се отдай на професинален козметик
    какъвто съм аз самия, хаха
    Моля ?!

Голям фен Аватара на nadincety
    Извинявам се , че използвам темата ти ... Ама имам и аз едно въпросче към момичетата , които ходят на козметик .. Може и да ви се стори тъп , ама любопитство Искам да попитам и на срамните устни ли ви правят кола маска ? Или само на триъгълника ? Не се смейте на въпроса мии ..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nadincety
    Извинявам се , че използвам темата ти ... Ама имам и аз едно въпросче към момичетата , които ходят на козметик .. Може и да ви се стори тъп , ама любопитство Искам да попитам и на срамните устни ли ви правят кола маска ? Или само на триъгълника ? Не се смейте на въпроса мии ..
    Точно където поискаш , там ти правят кола маска. Естествено ти сама решаваш дали да си оставиш "прическа" или да махнеш абсолютно всичко.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nadincety
    На всичко може. Може и само на триъгълника, може и навсякъде.

Голям фен Аватара на nadincety
    Благодаря ви
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Самобръсначката ми е розова на Gillette и ползвам бебешки сапун, ама май ще си купя пяна.
    Обяснението на приятелката ми беше следното: "Ми, толкова ли си тъпа? Ако забучиш бръсначката там, където принципно се слага х*я, не ми се мисли какво кръвотечение те чака."..
    Леко е цапната, няма значение. И момичетата с нас потвърдиха горното твърдение.

Приятелката ти е много.. остроумна

Иначе и аз действам със самобръсначката, и аз мисля за кола маска, ама маамицата му аз както имам нетърпимост към болка и.. ;х
    Порязвала съм се, ама го давам по-внимателно и са лекички порязвания. Не боли.
    Понякога и на мене ми излизат пъпчици и е много гадно. Аз попринцип слагам един лосион, а ако има пъпчици - крем бочко.
    И мен ме е срам да отида на козметик..

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Гадно е да се бръснеш , на мен лично ми е даже гнусно , без да се засягаш. За мен единственият вариянт е този , който ползвам - кола маска.
    въй!

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Самобръсначката ми е розова на Gillette и ползвам бебешки сапун, ама май ще си купя пяна.
    Обяснението на приятелката ми беше следното: "Ми, толкова ли си тъпа? Ако забучиш бръсначката там, където принципно се слага х*я, не ми се мисли какво кръвотечение те чака."..
    Леко е цапната, няма значение. И момичетата с нас потвърдиха горното твърдение.

Приятелката ти е много.. остроумна

Иначе и аз действам със самобръсначката, и аз мисля за кола маска, ама маамицата му аз както имам нетърпимост към болка и.. ;х
    Порязвала съм се, ама го давам по-внимателно и са лекички порязвания. Не боли.
    Понякога и на мене ми излизат пъпчици и е много гадно. Аз попринцип слагам един лосион, а ако има пъпчици - крем бочко.
    И мен ме е срам да отида на козметик..
    И аз съм така.
    Бтв и аз се бръсна долу със самобръсначка и аз преди като теб почти през ден се бръснех.И да ти кажа опитай да се бръснеш по рядко,смисъл на 2,3,4 дни и няма да има тия червени пъпчици.Със самобръсначка често не е хубаво,като е по-рядко е мн по-безболезнено.Няма изобщо малки порязвания и пъпчици. Иначе тия работи дето ги говори приятелката ти Все пак едва ли ще си пънеш там самобръсначката. Бъди внимателна и няма да има проблем

Град
    Е там...
    ако путката ти е космата никой няма да те ебе

е аз се бръсна не на контра, не там и ползвам гел за бръснене и ефекта не е много добър от вечерта до сутринта пак набождат, ама ако искаш и аз мога да те бръсна безплатно срещу 0лв и 0ст
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ако п****та ти е космата никой няма да те е**
    Бавноразвиващ се ?
    Моля ?!

Я кажи искаш ли де ?
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си