махам ги..
имам мания цялото ми тяло да е ненормално гладко![]()
иии меко ии да мирише на някакво хубаво лосионче..
за това ги махам...искам да съм гладка![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Да.
ами не моите не са много и са малки и ако почна ся да ги махам ще станат по големи по много и тъмни няма смисъл излишно е поне според мен ... но има хора с по тъмни косми и би трябвало да ги махат![]()
Махам си ги,каквито и да са ме дразнят.Така ми е по-готино и гладичко.![]()
Не ги махам напук. Ще си стоя така пък. Какво са се вманиачили всички на тема обезкосмяване. Не ми пречат, обичам си ги. Не ме е срам да се покажа, защото това съм аз и който иска да излиза с гол охлюв, значи не е за мен. Няма нищо нехигиенично в космите на ръцете, а щом ги има, значи са нужни. Бахти и кифленските възгледи дето ги имате. Отказвам да бъда марионетка на модата и кифлите дето си мислят, че изглеждат по-добре без косми на ръцете (по-точно и само тях). Не всички, но голяма част нямат нужда от въпросното обезкосмяване. А щом ние жените се бръснем, задължение е и на мъжете да го правят![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Махам ги.
и аз си ги махам мого не ми се занимава,но няма начин![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
като видя момиче с косми на ръцете/краката и не ме питайте колко часа драифам (за съжаление това ми е ежедневие)
Махам ги. Според мен е много грозно момиче с косми, където и да било не само по ръцете.
Аз почти нямам,а и те са руси и не се виждат.Така,че не ги махам.![]()
дам![]()
...
Първоначално написано от DessieQueen
ся лятото почвам да ги махам с епилатор![]()
да
Не ги махам... пък и не ми пречат... нито си личат...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
To infinity and beyond.
миналата седмица за пръв път щот нямаше кво да правя![]()
Моите са руси и не и пречат.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"