- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- счупих огледало!!!
Някой чупил ли е огледало? Аз днес изпуснах едно и се счупи на 4 части, после го хварлих и се счупи на още повече ;(;(;( и след няколко минути ми се слчи нещо много гадно. Едни момчета започнаха да ме преследват и да искат да ме бият чак до нас започнаха да званят и да бласкат по вратара...и сега няма да излиам до края на живота ми (защото наще разбраха ;()
Уау, какви са тези момчетии?Не е заради огледалото, стига филми.
Темата е ебавка!
Или се базикаш или тряя да седнеш и да се поуспокоиш малко.Нема такива филми с тия суеверия.
Първоначално написано от yahhooo
![]()
лелеле ужас сега 9 години нещастна любов лелелеллеее направо плача за теб...
оф стига глупости бе хора![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И после се събуди...
nicolepcd
7, а не 9Първоначално написано от FancyGirl
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Кофти..счупил си огледало.. сега няма да имаш такова, или пък ще имаш 4! Нали на 4 си го счупил!?
Don't tell me what I can or can't do !
Защо го изхвърли бе ?
Сега тея палатка ще си отворят пред вас.. ах, ах жал ми е за теб..
пп: стига с филмите, деца
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
зомг.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пак ако бях на тея момчета нямаше да си трагна от вас
тая тема трябваше да е в кофата![]()
АхАХахаххаха .. Евала пич !![]()
![]()
С голямо недоверие прочетох написаното от теб !
![]()
Ама в този форум сте много недоверчви.. тцтцтцтц
То и аз съм такава де, ама за такива неща .. не чак толкова.. Та това си е сериозно нещо да счупиш огледало![]()
![]()
а аз съм чувала че колкого са парчетата, толкова години нещастие (или нещастна любов май беше) ще имаш.. Ама ако не си суеверен/на няма да се случи нищо..
и кфо?! А, знаеш ли какво трябва да направиш сега? Попари всяко парченце на восъчна свещ, поръси ги с пепел от дива коза, изчакай пълнолуние, иди на река/язовир/море и хвърли парчетата едно по едно във водата. После направи челна стойка и готово - вече си се отървал/а от лошия късмет!![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ще си купиш ново!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз дочух че трябва да го полееш с вода веднага след като стане това и нищо няма да стане![]()