.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Любов ли е не знам, но е мъка в момента

Харесвам едно момиче, но е невъзможно тя да ме хареса не знам какво ми стана, но сега чувсвото е ужано как може да се влюбя толкова лесно, просто си въобразявам, че може и все пак да стане нещо.Всичко е толкова ужасно нищо не ми се прави мисля за гадни неща и ми писна.Как стана работата, винаги съм нещастен по отношение на любовта и вече ме е страх когато започнат да идват такива чувства, омръзна ми от същата мъка

Ми и аз съм така, но сега гледам да върша различни неща, което не ме кара да мисля за нея. Иначе 2 седмици бях изпаднал в някаква любовна мъка... едновремено е приятно и подтискащо. Много сложно нещо е любофтъ
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

спокойно-аз се 4увствам още по-гадно и от теб
    ина4е така е в живота-не можем да имаме вси4ко което искаме и понякога боли страшно много....свиквай с тази мисъл
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    isperih
    Нали знаеш, куршумът лекува всичко, т.е той е спасителят, нашият ангел, който ни спасява от мъките на любовта.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Любов ли е не знам, но е мъка в момента

Цитирай Първоначално написано от atry
    Харесвам едно момиче, но е невъзможно тя да ме хареса не
    Защо мислиш така?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на Cellmate

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Защо мислиш така?
    Явно е вярна приказката "всеки луд си знае диагнозата" или в случая-шансовете.

Защо мислиш така?
    Ами така си мисля и сигурно си има нещо вече към някой друг, а и не се имам за красив

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм в отборааа.

Да, чувството да си влюбен в неподходяща е ужасно подтискащо. Лично аз съм го изпитвал доста пъти. Още със ставането и почват да ми се въртят в главата едни натрапчиви мисли, които ме преследват докато си легна. Действително несподелената любов е отвартително нещо. Не че има нещо лошо да опиташ да споделиш, но вътрешния глас, който те спира на първо място, ако щете и страх го наречете е достатъчен не само да провали опита да споделиш, но и те души още повече. При мен той винаги надделява и в крайна сметка докато попремине самата "любов", нейно място заема друга.

Обаче гледай да не се отчайваш! Това е просто привличане, любовта в нашата възраст е вятър работа. След края на едно подобно временно увлечение обезателно идва друго. Така ще се случва постоянно докато най-накрая не попаднеш на подходящото за теб. Просто изчакай до следващата "любов", с която вече мислиш, че може да имаш шансове.

Иначе да речем, че действително нямаш възможностите тя да бъде твоя освен на снимка. Щом сам приемаш факта, че привличането ви не е взаимно, никой не може да направи нещо по въпроса освен ти самия. Ако всъщност не си страхливец, ами просто реалист, който си преценява шансовете, то няма смисъл да ти даваме съвети как я спечелиш. Просто за това няма готова рецепта. Има важна тема в раздела как да спечелиш доверието на момиче, ако все пак решиш в случая да си опиташ късмета.

Успех и горе главата!

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Да, чувството да си влюбен в неподходяща е ужасно подтискащо. Лично аз съм го изпитвал доста пъти. Още със ставането и почват да ми се въртят в главата едни натрапчиви мисли, които ме преследват докато си легна. Действително несподелената любов е отвартително нещо. Не че има нещо лошо да опиташ да споделиш, но вътрешния глас, който те спира на първо място, ако щете и страх го наречете е достатъчен не само да провали опита да споделиш, но и те души още повече. При мен той винаги надделява и в крайна сметка докато попремине самата "любов", нейно място заема друга.

Обаче гледай да не се отчайваш! Това е просто привличане, любовта в нашата възраст е вятър работа. След края на едно подобно временно увлечение обезателно идва друго. Така ще се случва постоянно докато най-накрая не попаднеш на подходящото за теб. Просто изчакай до следващата "любов", с която вече мислиш, че може да имаш шансове.

Иначе да речем, че действително нямаш възможностите тя да бъде твоя освен на снимка. Щом сам приемаш факта, че привличането ви не е взаимно, никой не може да направи нещо по въпроса освен ти самия. Ако всъщност не си страхливец, ами просто реалист, който си преценява шансовете, то няма смисъл да ти даваме съвети как я спечелиш. Просто за това няма готова рецепта. Има важна тема в раздела как да спечелиш доверието на момиче, ако все пак решиш в случая да си опиташ късмета.

Успех и горе главата!
    Много точно казано описа цялата ситуация, дори аз нее съм я споделил по точния начин и благодаря за съветите, но винаги си мисля, че и да харесам някоя друга няма да е същото както тази към която имам чувства сега

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Да, чувството да си влюбен в неподходяща е ужасно подтискащо.
    Да , но я си представи че си от хората които никога няма да се влюбят и никога няма да им пука за никого, мисля че това е за предпочитане.
    Аз бях (съм) в това положение и съм си доста щастлив. Е имало е и доста кофти моменти , но нищо не може да се сравни с усмивката и погледа й в който можеш да видиш цялата вселена когато й подариш цвете ,шоколад или просто някаква дрънкулка.Едниственото лошо е че винаги на следващия ден съм малко депресиран, но пък не е кой знае какво.
    Горе главата и други момичета ще дойдат,а дали ще ги харесваш толкова колкото сегашното , никой не знае.
    Влюбил си се веднъж, ще можеш отново, просто трябва малко (или повече) време.

Град
    Е там...

Харесвам едно момиче, но е невъзможно тя да ме хареса не знам какво ми стана, но сега чувсвото е ужано как може да се влюбя толкова лесно, просто си въобразявам, че може и все пак да стане нещо.Всичко е толкова ужасно нищо не ми се прави мисля за гадни неща и ми писна.Как стана работата, винаги съм нещастен по отношение на любовта и вече ме е страх когато започнат да идват такива чувства, омръзна ми от същата мъка
    ходи хапни 1 сандвич
    и погледай ТВ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оу, в 6 клас и аз си мислех точно по същия начин. Обаче после дойде едно девойче, и после още едно и още едно.. И разбрах че съм се лъгал. Не си първия който тръгва по тая пътека. Споко.

YouKnow.... го каза по дългия начин.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    40 Miles from the Sun
    Едва ли си влюбен в нея, спокойно. А за това,че никога няма да изпитваш същите чувства към друга - не се излагай, бе, човек. Имаш още сума разочарования да понесеш, обаче и още толкова силни любовни трепети. Не се измъчвай, намери следващата.

Град
    По балкана някъде..
    Спокойно виж поне не си единствения . Несподелена любов съкс..... Ама вярвам че след време всички ще намерим правилната половинка
    п.с Да ми е честито 500-то мнение
    ACϟDC

Град
    Сливен/София

Защо мислиш така?
    Ами така си мисля и сигурно си има нещо вече към някой друг, а и не се имам за красив
    Оооо ама какви са тези приказки....?! Не се смятал за красив - пффф небивалици, това че ти не се смяташ, не означава, че тя не те смята А и външният вид не е най-важното, ако се държиш мило с нея, едва ли ще остане безразлична Според мен най-добрият вариант е да и споделиш чувствата си, по-добре да знаеш, че си опитал и нищо не се е получило, отколкото да се вкарваш в разни филми ..... Давай по-смело, ако се самосъжаляваш нищо няма да излезе от цялата ситуация!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Свиквай... =D> Не си единствен... Докато не ти мине просто няма какво да направиш по въпроса...кофти, но факт...

Яааа какво значи невъзможно е да те хареса! Я малко да си оправиш самочувствието! Това ше те посъветвам.

Скайп - dark_elf2

Искам я прекрасна е, но нищо няма да се случи, а освен това голяма пречка е, че харесва друг, а и да не харесваше пак шанса си е малък, просто по-добре да не си правя напразни надежди, така после ще боли повече

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ех,голям си песимист!Откъде си сигурен,че няма да те хареса?А всъщност ти познаваш ли това момиче или...?Дай малко повече информация за взаимоотношенията ви.И не се отчайвай толкова лесно...Дръж се приятелски с нея,покани я да излезете някъде...И можеш да й признаеш чувствата си.Така ще бъде много по-добре,отколкото да се депресираш и да казваш,че нищо не могло да излезе.

Проблемът е, че съм страдал много по отношение на любовта и сега може би като защитна реакция и не искам дори да опитвам, а искам по-скоро да се забравя и да се откаже по някакъв начин от мисълта за нея, но трудно става, а и ми се иска да съм заблуден и да не е любов

Опитай шанса си, поне ще знаеш, че не се е получило, по - добре отколкото да си седиш отстрани и само да гледаш. А има и вероятност всъщност да се получи, нали така!

Скайп - dark_elf2

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Опитай шанса си, поне ще знаеш, че не се е получило, по - добре отколкото да си седиш отстрани и само да гледаш. А има и вероятност всъщност да се получи, нали така!
    Съгласна съм и аз тоа исках да му втълпя!

Ако стане така да съм с нея ще е истинско чудо, нещо немислимо, така че шанса е 0000.1% трябва да се откажа и да не мисля за това, за да не става по-гадно, абе кофти работа

и още 1 нуличка да сложиш, пак шанс има.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си