.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

пъпки и черни точки

Пиша ви, защото вече съм отчаяна. Каквото и да ползвам не спират да се появяват. Последно изпозлвах Далацин, обаче нямаше ефект. Сега съм на Акне Аут и вече не ми помага.
    Моля ви помогнете ми. Положението не е толкова фрапиращо, обаче е гадно. Искам да знам за тези, които са успяли да се избавят как са успели? Изобщо някога ще имам ли хубава кожа пак

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Пробвай с Гарниер Пюр 3 в 1 ..

Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Има хиляди такива теми...разрови се малко

Avon серията за пъпки и черни точки !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Ами аз успях ,, Ходих на дерматолог , в продължение на няколко месеца и на козметик ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Аз съм се мазала с доста кремчета, но дори и да имаше ефект беше краткотраен. Вече ходя на козметик и има коренна разлика. Ползвам само едно измиващо гелче и тва е.
    Така че моят съвет е - КОЗМЕТИК

Град
    The Paradise
    няма такова нещо като "Вече не ми помага" ако си постоянна ще ти помага, като не си-няма.
    вземи си лепенки на нивеа за черни точки
    Good girl gone bad

На мен ми помага Garnier pure 3 in 1
    Мисля че е по-добре да отидеш на дерматолог и да разбереш каква е причината за пъпките и черните точки и как да ги лекуваш

Леле как на всички ви помага Гарниера 3 в 1...при мен няма особен резултат,а аз попринцип нямам пъпки.Рядко се случва.И като го използвам сякаш мн ми изсушава кожата и пъпките се едно ги гори и остава малко белегче от тях.Даже вече и черните точки неще да ми маха. Може би Clean & clear би ми се отразило по-добре. Опитай с тия работи и както казаха от AVON също май са добри.

Голям фен
    На мен ми се изчистиха от самосебе се понеже изкарах пубертета.Сега пак ми се появяват,но по 1-2 и не постоянно.За черните точки незнам и аз се боря с този проблем от доста време...... имам Garnier pure 3 in 1 ,но за черните точки въобще не помага!
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Е там...
    аз ги оцветявам

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Аз съм се мазала с доста кремчета, но дори и да имаше ефект беше краткотраен. Вече ходя на козметик и има коренна разлика. Ползвам само едно измиващо гелче и тва е.
    Това е супер. Хпдих няколко пъти, но имам чувството че ефектът е само за седмица. След това всичко си е както преди.

За ганиер Пюр 3 в 1 Ползвала съм го.

А може ли някой да ми каже за тези лентички на Нивеа. На каква цена са и наистина има ли ефект?

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от reAL_TRuth
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Това е супер. Хпдих няколко пъти, но имам чувството че ефектът е само за седмица. След това всичко си е както преди.

За ганиер Пюр 3 в 1 Ползвала съм го.

А може ли някой да ми каже за тези лентички на Нивеа. На каква цена са и наистина има ли ефект?
    скоча ще ти излезе по евтин

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    Пробвай с Гарниер Пюр 3 в 1 ..

1+
    Someb0dy told u..how much i Love u !?

Лентичките за черни точки на нивеа са около 8-9 лв

Oф, и на мене ми писна... аз от много време се боря с кожата, какво ли не пробвах...
    Последно ходих на дерматолог (преди седмица) и ми изписа няк'ви неща, ползвам, ама не забелязвам особен ефект.
    Сега майка ми ще ми взима Акне Аут, дано вече помогне, че ми писна.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Преди малко бях до магазина и реших да си взема нещо. Може да ви се стори супер тъпо, обаче си взех бебешка пудра. Има периоди, когато лицето ми лъщи супер гадно и ми излизат пъпки... пък нали пудрата подсушава

Аз вчера си купих стикът на Нивея за пъпки,но не влагам големи надежди. Само със спирт съм си мазала лицето и не ми е изгарял пъпките, та това ли ще помогне Зинерит ползвах,но не бях кой знае колко доволна и от него. Най - добре на козметик..

Цитирай Първоначално написано от MDG
    Аз вчера си купих стикът на Нивея за пъпки,но не влагам големи надежди. Само със спирт съм си мазала лицето и не ми е изгарял пъпките, та това ли ще помогне Зинерит ползвах,но не бях кой знае колко доволна и от него. Най - добре на козметик..
    Това на Нивеа и аз го имам. Пълен боклук е ..

Голям фен
    по принцип всяка кожа е различна и аз имам много мънички пъпчици и съм се мазала с какво ли не но ми писна един съученик ползва серията на AVON и му помогна страшно мн, но аз като цяло не ги уважавам ако искаш пробваи една билкова серия вирмата е "биле Гд" нещо такова на мен това ми помага най- много

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    За пъпки ти препоръчвам Зинерит - малко скъпичък, ама поне има резултат. От близо месец го ползвам и видимо се забелязва разликата.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен
    Купи си почистващите тампони на Гарниер.Гарантирам ти,че няма да ти излизат пъпки и черните точки ще намалеят.

Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen
    За пъпки ти препоръчвам Зинерит - малко скъпичък, ама поне има резултат. От близо месец го ползвам и видимо се забелязва разликата.
    Използвала съм го и кожата ми се възпали.

За тампоните на Гарниер чувам както добри, така и лоши отзиви, така че не смятам да рискувам.

За тампоните на Гарниер чувам както добри, така и лоши отзиви, така че не смятам да рискувам.
    За всеки продукт ще чуваш както лоши така и добри отзиви, но ако не го пробваш няма да разбереш как ще ти подейства на теб. По тази логика ти сиг нищо няма да пробваш

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    За всеки продукт ще чуваш както лоши така и добри отзиви, но ако не го пробваш няма да разбереш как ще ти подейства на теб. По тази логика ти сиг нищо няма да пробваш
    Не е точно така. Чувала съм, че могат да изгорят кожата. Поне знам за такива случаи. А ми се е случвало да си патя ...

на мен нищо не ми помагаше

за това си поръчах от AVON clearskin
    нанася се само в/у пъпките

имах едно място най - много там ми излизаха ползвах го 5 пъти тфа още в началото и от 2 месеца и повече там не са ми излизали

виж в брошурата на AVON 7 лв е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си