.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от toy
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Цитирай Първоначално написано от reAL_TRuth
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    ^Ти луда ли си да си махаш бенките
    Не ги пипай опасно е
    Абсолютно!
    Да, и според мен не трябва да се махат, а и те не са проблем.
    абе да? много от тях са злокачествени ракови образования. само лекар може да каже опасни ли са или не. стига сте ръсили простотия.
    Те са още мънички... Тепърва излизат, затова.. Иначе най-вероятно може да ида на дерматолог.. не знам...

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    toy От някъде 4 години ходя на козметик, който ми почиства лицето - и през 4-те години си е бил един и същ. Същата козметичка се грижи и до ден днешен за лицето на майка ми. Посещавам я на всяки 35 дена за цялостно почистване. Кожата ми е идеална и точно на мен да обясняваш какви негативни ефекти може да има .. не , че нещо изпитала съм на гърба си много, но не и причинено от козметик. Лично на моето лице , нищо друго не влияе толкова добре, колкото на козметика. Естествено - маските , които си правя веднъж седмично , ежедневния крем, който й слагам, нещата, с които я почиствам също си казват думата. Всичко е строго индивидуално и не е нужно при даден човек да има хормонален и какъвто друг искаш дисбаланс, за да получи проблеми с кожата си.
    Всеки споделя по какъв начин се справя със своите проблеми ,а това е моето решение. Моето ЕДИНСТВЕНО решение.
    козметиците НЕ са лекари, те са просто "любители". те експериментират с теб, като сами оценяват състоянието ти и предприемат евентуално някакви мерки за лечение. почистването е доста добро, абсолютно подкрепям, но не по-често от веднъж месечно (тери това имах предвит, не по-често от веднъж месечно).
    за почистване - ок, но не и за някакво лечение и по-строго третиране. както вече казах те не са специалисти и да ти кажа предостатъчно съм видяла напатили се от козметици и са ми пределно ясни.. особено ако е някоя неопитна лелка или какичка..
    Good girl gone bad

Град
    Варна
    toy Никой не говори за лечение при козметици , а за почистване при ДОКАЗАЛИТЕСЕ от тях на комедони и тнт. И естествено , че посещенията са веднъж месечно.
    Envoi moi ! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си