.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Vip Brother

Повече от фен

Vip Brother

Гласувате ли за каузата?

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    не

Мега фен
    Град
    Извън границите
    гласувах в самото начало,вече ми е прекално бозаво и драматично,а не понасям такиа изцепки

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Чат-пат пускам по някое смс.че. Например за тия дечица с парализата ми беше адски мъчно и всеки път като видех рекламата очите ми се пълнеха със сълзи... Тогава пуснах 3-4 смс-а...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Много грозно ми стана напоследък... как просят от хората пари по телефона... хем звънят да ги защитят и някой се изцепва... "ти ще помогнеш ли финансово" ще не ще.... ще помогни... все пак го дават в ефир...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

принципно самото предаване ме отвръщава,но този сезон съм гледала няколко 'епизода'.По темата:пуснах sms за Мария Гроздева,след трогателното изказване на Тити Папазов

2 sms - а пратих не толкова заради някой си, а за каузата.

Скайп - dark_elf2

да .. мисля че трябва да се пусне по един смс въпреки че вече с тия благотворителносто ни отекчиха ама кфо да се праи

да .. мисля че трябва да се пусне по един смс въпреки че вече с тия благотворителносто ни отекчиха ама кфо да се праи

Град
    On the Court...
    не съм гласувал. то тея вътре уж най-големия "елит" на България, пък като някои цигани се излагат само се карат, обвиняват че са правени монтажи ала бала...ако не беше каузата сигурно и 100 000 досега нямаха да имат

Фен
    Град
    София
    Вип Брадър може да се гледа на живо при нас на http://live.ragi.us от 13 до 15.30 и от 20 до 21ч.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си