.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Предразположение

Ми значи искам ви мнението и евентуално някоя др идея .Скоро си хванах ново гадже и много си я харесвам.Въпроса е че е девствена(споко няма да задавам въпроси от рода " как да я накрам да се чука с мене'') .След 5 дена се връща от Гърция от почивка с тяхните и искам да я изненадам.Мисля нещо от рода ароматни свещи,затъмнена стая,легло с цветя и лека подбрана музичка въпроса е че тя досега е имала няколко гаджета и на никой не е пуснала апак на мене ми каза неща които според нейните твърдения не е казвала на никой преди... Та дали ще се получи и евентуално какво мога да добавя към подготовката Аз съм на 18 тя е на 15 и както казах е изкл. сладка

ако е много хубава..... имам една идея

до 3 дена стига в Италия

2 дена учи занаята, след това я пробват да ли е готова.

до 5 дена имаш 500Е.

на 5 тия месец ти броя 15000Е и

толкова..

Навит?

След 2 години се връща в България със добре оформенно тяло

Цитирай Първоначално написано от stratega
    ако е много хубава..... имам една идея

до 3 дена стига в Италия

2 дена учи занаята, след това я пробват да ли е готова.

до 5 дена имаш 500Е.

на 5 тия месец ти броя 15000Е и

толкова..

Навит?

След 2 години се връща в България със добре оформенно тяло
    мда мислех си че ти ще дадеш 1вото си безмислено мнение.И тъй като ти гледах др мнения не ти давам повече от 12-13 годинки .Тай е малкият комплексите са лоша работа.Ако си промениш малко отношението може и 1 ден хората да те приемат като нормален човек

излъга публиката- на 8 съм човече....

тцтцтцтц трябва да се засрамя ...

Чуда ти се на акъла.... Човек, тя е на 15. Каква романтика искаш? Това не са 60-те години .....

Кания я увас и действай. и не се влюбвай...

аре да спирам да те заядам

Мега фен Аватара на Rofl4e
    идеята ти ехубава.. ако я приложиш ще стане интересно

Има нещо наречено принципи.Все пак това и е първия път.Апък и държа на нея ако за теб това да не държиш на някой е нещо непознато чесно ти казвам "Съжалявам те"Няма да го карам трактористката и юрюш давайте.Не става дума за 60те 70те и времето на рицарите.За да го разбереш ще го поставя така.Колкото по-хубав е секса сега толкова повече ще иска нататак...

повярвай, 1вия няма да е хубав

Цитирай Първоначално написано от stratega
    повярвай, 1вия няма да е хубав
    поне сравнително добре да мине.Че няма да е мн приятно няма да е ама нека поне нещо да и хареса

Ще се почустваш като в някой "Американски Пай"...
    Но горе главата!
    Get you're ass in the car, bitch!

Цитирай Първоначално написано от idiot66
    Ще се почустваш като в някой "Американски Пай"...
    Но горе главата!
    тва не го схванах ама карай

Идеята си ти е добра,давай с нея.Явно няма да получиш някъв умен съвет като гледам досега кви тъпи отговори дават. И това,че от първия път няма да изпита някакво удоволствие от секса не значи,че ти не можеш да я задоволиш по друг начин и,че няма да и хареса.Първия път винаги се помни и така както си го замислил на мен лично би ми харесало.Успех

Град
    In the middle of nowhere
    Аз мисля, че идеята ти е супер Просто бъди себе си и нещата ще се получат... Успех и да разкажеш
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Идеята си ти е добра,давай с нея.Явно няма да получиш някъв умен съвет като гледам досега кви тъпи отговори дават. И това,че от първия път няма да изпита някакво удоволствие от секса не значи,че ти не можеш да я задоволиш по друг начин и,че няма да и хареса.Първия път винаги се помни и така както си го замислил на мен лично би ми харесало.Успех
    Мерси най-накрая 1 свестен отговор.

2 са бре....

добро планче следвай го. пък ако мацката все пак не се съгласи за истински "екшън" предложи й, орална любов, по малко лукав начин можеш да я предразположиш и тя да пожелае и нещо повече. първият път е шит, но имаш и др опции

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    добро планче следвай го. пък ако мацката все пак не се съгласи за истински "екшън" предложи й, орална любов, по малко лукав начин можеш да я предразположиш и тя да пожелае и нещо повече. първият път е шит, но имаш и др опции
    А бе глупости са. Какви са тия "ако не се съгласи" "предложи и"...
    Няма такива - действай според ситуацията и не се отказвай след първото "не искам" или "боли ме". Бъди решителен. И не ме разбирай погрешно - не ти казвам да я изнасилиш, ама е нормално нея да я е страх и т.н. затова се иска малко решителност от твоя страна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си