.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Подготовка за онова нещо

Ми значи искам ви мнението и евентуално някоя др идея .Скоро си хванах ново гадже и много си я харесвам.Въпроса е че е девствена(споко няма да задавам въпроси от рода " как да я накрам да се чука с мене'') .След 5 дена се връща от Гърция от почивка с тяхните и искам да я изненадам.Мисля нещо от рода ароматни свещи,затъмнена стая,легло с цветя и лека подбрана музичка въпроса е че тя досега е имала няколко гаджета и на никой не е пуснала апак на мене ми каза неща които според нейните твърдения не е казвала на никой преди... Та дали ще се получи и евентуално какво мога да добавя към подготовката Аз съм на 18 тя е на 15 и както казах е изкл. сладка.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Една тема в раздел "Секс" беше напълно достатъчна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не избързвай ,брат. Хубаво си го подготвил- започнете по план , а пък , ако видиш , че в даден момент леко се дърпа , не се притеснявай - покажи и ,че държиш на нея и ще я изчакаш колкото е необходимо. Успех

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Една тема в раздел "Секс" беше напълно достатъчна.
    знам но там не получавам отговорите които очаквах повечето там имам чувството че са на по 12-13.Сори

Не знам какво значи "скоро", но щом използваш тази дума, май наистина е скоро. Не бързай толкова и не бъди сигурен, че тези "неща" ги е казвала само на теб.

П.П.: "...и много СИ я харесвам" звучи сякаш става дума за новата ти блузка или гривничка.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Не знам какво значи "скоро", но щом използваш тази дума, май наистина е скоро. Не бързай толкова и не бъди сигурен, че тези "неща" ги е казвала само на теб.

П.П.: "...и много СИ я харесвам" звучи сякаш става дума за новата ти блузка или гривничка.
    Може да съм прозвучал като повърхностен човек но и аз си имам принципи просто много и се радвам.Досега само с някакви разглезени момиченца съм ходил апък тя е супер пекана и страхотна и просто нямам думи.Като че ли съм се влюбил като никога досега

Мега фен Аватара на Rofl4e
    колко такива теми си пуснал бе пич?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    колко такива теми си пуснал бе пич?
    тази е 2ра и последна.В другата все едно споря с 10 годишни

Еми ако я посрещнеш с украсено легло ще я стреснеш Това значи: секс , секс, секс ... ти хубаво искаш изненада, ама карай по-полека бе ...

Как да я накрам да се чука с мене - хаха еми ти това питаш, предразполагането за какво друго да е

Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Еми ако я посрещнеш с украсено легло ще я стреснеш Това значи: секс , секс, секс ... ти хубаво искаш изненада, ама карай по-полека бе ...

Как да я накрам да се чука с мене - хаха еми ти това питаш, предразполагането за какво друго да е
    Въпроса е че и тя го иска .. а не съм толкоз загорял че да я карам насила... + това тя знае че ще има нещо такова преди да замине и намекнах и тя разбра намека

хмм сега като се замислих цветята наистина са твърде много

Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии...
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии...
    братле и на мене ще ми е по кеф да си направя 1 оргия ама тва не го правя за мене ами за нея

да е..само една табла ти трябва слагаш го на нея и й го поднасяш....

Брат да ти кажа внимавай с връзката щот попринцип момичетата се влюбват често в тоя от който са загубили дественноста и после става кофти ако се обърка нещо в връзката.

Мене ми се случи и не исках аз да съм и първия щот месец след тва тряаше да заминавам за чужбина и щете мн да я заболи та кофти станаха нещата...

Иначе добре си се приготвил
    Бахти тъпия подпис имам

между другото ако искаш да спечелиш доверието и направи и изненада : направи една приятна обстановка за да гледате някое филмче или и направи обяд , но не прави така че всичко да говори за секс намеквай и го но не и директно да я вкараш в стая в която всичко говори за секс ... ти и покажи че го искаш , че можеш да и изчакаш колкото трябва а тя ако ти вярва ще ти пусне по бързо от колкото си мислиш !

знам и за влюбването и за обстановката просто тя го очаква и искам да и задоволя очакванията иначе аз съм търпелив по природа

ПП. Познавам се с момичето от 10 години така че доверие ми има

дядо ти и баба ти само на легла от цветя са спали...
    An Evil Man

дядо ти и баба ти само на легла от цветя са спали...
    ок де отказах се от цветята

прекалено голямо внимание обръщаш на това... бахти... не останаха ли мъже с топки на тоя свят...
    An Evil Man

като се върне можеш да я посрещнеш с някакъв малък и сладък подарък като ключодържател, гаджето ми например щеше да ми бере жълтурчета което за мен е много мило . Нз къде ще сте после , но ако е във вас почисти едно хубаво направи и един обяд да види че и ти си човек и можеш да сложиш няколко хубави ароматни свещички , само внимавай да не стане пожар и просто после бъди нежен и мил . Нз аз обстановката от първия ми път не си я спомням , но неговите думи и лицето му ще ги помня винаги !

прекалено голямо внимание обръщаш на това... бахти... не останаха ли мъже с топки на тоя свят...
    Ок ти си с 2 чифта братле щото можеш да псуваш и караш Москвич 12 .Въпросът е че аз искам да и стане кеф на нея на мене да не мислиш че ми е кеф да се лигавя тъй а?Просто съм се решил да го направя 1 път и твоите комплекси няма да ме спрат!

все още не мога да повярвам, че си на 18 години... човече какво си правил 18 години
    An Evil Man

Хаха ее щом и тя го иска, по-става Според мен ще и е най-яко ако е изненада ... в смисъл ти сам каза, че тя очаква нещо ... така че, може да го направиш малко по-лудо ... Ей така направи си това с леглото и тн каквото си си решил, ама преди това я изведи на разходка примерно, нещо из парка - уж че това е изненадата , пикник, някакви глупости и по някое време се приберете, ти си подготвил всичко и а! изненадааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си