.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Aмии ако наистина искаш да знаеш колкото и да ти е странно от 15-17 някаде минах към 6-7 момичета но просто такъв ми е подхода при нея това че ти не разбираш жените си е твой проблем.Имаше 1 момиче чак с поглед я разбирах какво иска.Въпроса е че с тази наистина искам да се задържа малко повечко пък и не искам да я отвратя от нещо толкова прекрасно.Пич разбери колкото и да се правиш на мачо няма да ти върши работа.Ще си намериш някое курве ще си го ебеш.Ами после... 1 жена трябва да бъде задоволявана за да те задоволява и теб.Помни че след няколко години сиг ще се оглеждаш за жена която да ти е спътница в живота .Докато си играеш на мачо няма да я намериш повярвай ми...

Току що ми писа че е пристигнала.Може да си имам неприятности с модераторите но за невярващите
    [00:59:56] Аз: emi
    [00:59:58] Аз: 4eta tyka
    [01:00:00] Аз: 1
    [01:00:02] Аз: knijka
    [01:00:10] Аз: i 4akah da mi pi6e6
    [01:00:16] Аз: :*
    [01:01:18] Тя: mhmmmmm.. i az mn ne6ta 4akam
    [01:01:22 |Тя: 4e da vidim
    [01:02:07] Аз: 6te ostane6 priqtno iznenadana
    [01:02:11] Аз: obe6tavam
    [01:02:27] Тя: hah..
    [01:02:30] Тя: ne se sumnqvam

Град
    Е там...
    е не го знам онова нещо

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Човече, които ти отговарят в раздел секс, ще ти отговарят и тук. Средната възраст на форума е около 13-14

И да - няма нужда от чак толкова лигавене. Бъди уверен и сериозен - клиширано но факт.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

"Но заради кучка това не може да стане...
    защото щом ми стане най-много да ме хване "

Ти да нямаш идея да си с тая мацка 600 години ?!? Чакай я да стане на 16 и и предложи брак... баси майна кво се закотвяте от млади
    An Evil Man

Никога не бих направил такова нещо - цветя,затъмнено,тиха музика нещо ми е нереално.Аз не снимам филм

Супер фен Аватара на kosder
    Пич тя е на 15.По-добре и купи няква кукла...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Paradise
    Защо толкова глупаво подхождаш? Това и е първият път. Ако мислиш, че няма да е нервна, лъжеш се. Като види всички приготовления най-много да се спече и да се почувства задължена да го направи. не защото ти я задължаваш, а защото си направил всичко това и няма да иска да те разочарова. Ще се изнерви, стресира, ще се сети за болката и тн и цялата работа ще се осере яко.

Съвет: Просто я заведи у вас, хапнете нещо, накарай я да ти разкаже как е минало в чужбина, започнете да се натискате и нека си стане от само себе си. Триста пъти по-доволни ще сте и двамата.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии...
    Имаш право,но и тези неща допълват ефекта.Цветята и другите неща...Аз лично харесвам романтиката.
    П.С.А,ти авторе не я притеснявай за това.Ще стане,когато тя го иска.Не знам и от колко време ходите,но я изчакай.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Защо толкова глупаво подхождаш? Това и е първият път. Ако мислиш, че няма да е нервна, лъжеш се. Като види всички приготовления най-много да се спече и да се почувства задължена да го направи. не защото ти я задължаваш, а защото си направил всичко това и няма да иска да те разочарова. Ще се изнерви, стресира, ще се сети за болката и тн и цялата работа ще се осере яко.

Съвет: Просто я заведи у вас, хапнете нещо, накарай я да ти разкаже как е минало в чужбина, започнете да се натискате и нека си стане от само себе си. Триста пъти по-доволни ще сте и двамата.
    +

По-добре не я изненадвай. Не казвам да й кажеш 'да го направим тая вечер', просто остави да стане спонтанно.
    Свещите и музиката и приглушената светлина са за напреднали

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Rayon
    хмм сега като се замислих цветята наистина са твърде много
    Да не си взел една дузина?... Не прекалявай,ей...И ти правя евала,че искаш да направиш всичко това за нея.

Не мисля,че ще ти "пусне" щом е девствена и ходите от скоро.
    Иначе идеята би била много хубава,но според мен ако го направиш сега не трябва да очакваш от нея секс.Вероятно ще ти се наложи да почакаш известно време.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми на мен ми харесва и така идеята ти... Евентуално можеш само да добавиш нещичко за хапване....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    като се върне можеш да я посрещнеш с някакъв малък и сладък подарък като ключодържател, гаджето ми например щеше да ми бере жълтурчета което за мен е много мило . Нз къде ще сте после , но ако е във вас почисти едно хубаво направи и един обяд да види че и ти си човек и можеш да сложиш няколко хубави ароматни свещички , само внимавай да не стане пожар и просто после бъди нежен и мил . Нз аз обстановката от първия ми път не си я спомням , но неговите думи и лицето му ще ги помня винаги !
    Съгласна съм
    П.П - не отказвай цветята, може да не са на леглото, но един букет от любимите и, мисля че ще я трогне (но това ти си знаеш )
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Ако не е съгласна я убиваш (метод - по избор, ако се колебаеш, пиши ЛС) и rape-ваш трупа
    h4x0r s7r1k3z 4g41n!

Това че и е за първи път от една страна има значение от друга не се впрягаи чак толкова . Това всичкото дето си го решил е много хубаво но за нея ще е демонстративен намек за секс , не че има нещо лошо ако и двамата сте си намекнали че ще го правите , ако е така всичко е мн хубаво . Ако пък не си и намекнал че ще има нещо такова , това за нея ще е стряскащо и наистина ще се почуства длъжна , заради всичкото това което си направил специално за нея ..

Повече от фен
    според мен най-много да спече момичето..не е нужно чак тези детайли да бъдат спазени..простоо пусни хубава музичкаа..чисти чаршафи,подредена стая,нещо вкусно за ядене иии другото ако е готова ще си дойде от самосебе си ;]

Град
    Е там...
    онова нещо се казва секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си