- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подготовка за онова нещо
Aмии ако наистина искаш да знаеш колкото и да ти е странно от 15-17 някаде минах към 6-7 момичета но просто такъв ми е подхода при нея това че ти не разбираш жените си е твой проблем.Имаше 1 момиче чак с поглед я разбирах какво иска.Въпроса е че с тази наистина искам да се задържа малко повечко пък и не искам да я отвратя от нещо толкова прекрасно.Пич разбери колкото и да се правиш на мачо няма да ти върши работа.Ще си намериш някое курве ще си го ебеш.Ами после... 1 жена трябва да бъде задоволявана за да те задоволява и теб.Помни че след няколко години сиг ще се оглеждаш за жена която да ти е спътница в живота .Докато си играеш на мачо няма да я намериш повярвай ми...
Току що ми писа че е пристигнала.Може да си имам неприятности с модераторите но за невярващите
[00:59:56] Аз: emi
[00:59:58] Аз: 4eta tyka
[01:00:00] Аз: 1
[01:00:02] Аз: knijka
[01:00:10] Аз: i 4akah da mi pi6e6
[01:00:16] Аз: :*
[01:01:18] Тя: mhmmmmm.. i az mn ne6ta 4akam
[01:01:22 |Тя: 4e da vidim
[01:02:07] Аз: 6te ostane6 priqtno iznenadana
[01:02:11] Аз: obe6tavam
[01:02:27] Тя: hah..
[01:02:30] Тя: ne se sumnqvam
е не го знам онова нещо
Човече, които ти отговарят в раздел секс, ще ти отговарят и тук. Средната възраст на форума е около 13-14
И да - няма нужда от чак толкова лигавене. Бъди уверен и сериозен - клиширано но факт.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Но заради кучка това не може да стане...
защото щом ми стане най-много да ме хване "
Ти да нямаш идея да си с тая мацка 600 години ?!? Чакай я да стане на 16 и и предложи брак... баси майна кво се закотвяте от млади![]()
An Evil Man
Никога не бих направил такова нещо - цветя,затъмнено,тиха музика![]()
нещо ми е нереално.Аз не снимам филм
![]()
Пич тя е на 15.По-добре и купи няква кукла...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Защо толкова глупаво подхождаш? Това и е първият път. Ако мислиш, че няма да е нервна, лъжеш се. Като види всички приготовления най-много да се спече и да се почувства задължена да го направи. не защото ти я задължаваш, а защото си направил всичко това и няма да иска да те разочарова. Ще се изнерви, стресира, ще се сети за болката и тн и цялата работа ще се осере яко.
Съвет: Просто я заведи у вас, хапнете нещо, накарай я да ти разкаже как е минало в чужбина, започнете да се натискате и нека си стане от само себе си. Триста пъти по-доволни ще сте и двамата.
Имаш право,но и тези неща допълват ефекта.Цветята и другите неща...Аз лично харесвам романтиката.Първоначално написано от mitkom89
![]()
П.С.А,ти авторе не я притеснявай за това.Ще стане,когато тя го иска.Не знам и от колко време ходите,но я изчакай.
+Първоначално написано от Bellatrix
По-добре не я изненадвай. Не казвам да й кажеш 'да го направим тая вечер', просто остави да стане спонтанно.
Свещите и музиката и приглушената светлина са за напреднали![]()
Първоначално написано от Rayon
Да не си взел една дузина?...
Не прекалявай,ей...И ти правя евала,че искаш да направиш всичко това за нея.
Не мисля,че ще ти "пусне" щом е девствена и ходите от скоро.
Иначе идеята би била много хубава,но според мен ако го направиш сега не трябва да очакваш от нея секс.Вероятно ще ти се наложи да почакаш известно време.![]()
Ми на мен ми харесва и така идеята ти...Евентуално можеш само да добавиш нещичко за хапване....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съмПървоначално написано от djuki
П.П - не отказвай цветята, може да не са на леглото, но един букет от любимите и, мисля че ще я трогне(но това ти си знаеш
)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ако не е съгласна я убиваш (метод - по избор, ако се колебаеш, пиши ЛС) и rape-ваш трупа![]()
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
Това че и е за първи път от една страна има значение от друга не се впрягаи чак толкова .Това всичкото дето си го решил е много хубаво но за нея ще е демонстративен намек за секс , не че има нещо лошо ако и двамата сте си намекнали че ще го правите , ако е така всичко е мн хубаво . Ако пък не си и намекнал че ще има нещо такова , това за нея ще е стряскащо и наистина ще се почуства длъжна , заради всичкото това което си направил специално за нея ..
![]()
според мен най-много да спече момичето..не е нужно чак тези детайли да бъдат спазени..простоо пусни хубава музичкаа..чисти чаршафи,подредена стая,нещо вкусно за ядене иии другото ако е готова ще си дойде от самосебе си ;]
онова нещо се казва секс