.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

5-те най-хубави момента в живота ви..

Напоследък гледам повечко едно сериалче.. Имаше една серия, където се очакваше един от героите да умре и той си го знаеше и направи списък с петте момента в живота си, където се е чувствал наистина щастлив.. или които са се запечатали поради някаква причина в съзнанието му.. Замислих се за своите 5 момента и все още не съм ги открил.. та ако ви се струва интересно - вие сте.. ; )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    дъ?

всеки момент е най-щастливият в живота ми.

Това прозвуча доста друсано
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

1-когато се бях преместила в друго у4илище и се върнах в старото-най - добрата ми приятелка ме беше предърнала толкова силно 4е едвам дишах .винаги ще си я оби4ам
    2-всеки път когато отивам до морето се 4увствам страшно щастлива
    3-когато карах за пръв път ски
    4-когато мом4ето което и до сега си оби4ам ме вдигна да ме носи (естествено след това имаше седмици и месеци сълзи по него но...в крайна сметка го позабравих малко)
    5-с бившия ми приятел имахме невероятни моменти но деня в който се 4увствах най-щастлива беше Св.Валентин
    (естествено и този път имаше много сълзи и депресии след това но си заслужаваше)
    I can't stop myself from loving you <3

аз нямам

1) лятото след 7ми клас когато си проверих резултатите и разбрах че са ме приели в английската гимназия в Русе.. което беше голяма работа за мен защото не бях кой знае колко добра ученичка тогава но учих за изпита и това ми беше като една малка битка която спечелих...
    2) първата целувка с първата ми любов..
    3) разходката до ниагара която направихме със сегашния ми приятел и родителите ни
    4) първия път когато 7 годишния ми брат ми се обади по skype за да ме чуе как съм
    5) ii моя 16сти рожден ден.. последния които празнувах в бг .. беше много приятно събиране с приятелки..

Град
    Е там...
    чай бе
    живота още не е свършил

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Набързо ни направи пътници... Не бива така. И аз като уош ще кажа че всеки момент ми е щастлив.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Непостоянно
    Моите 5 до момента .. хм нз дали ще събера толкова де..
    но последния беше като най-добрата ми приятелка се събра с гаджето си ПАК напрао се разплаках от щастие .. ебахти принципно не съм такава лигла .. ноо както и да е историята е дълга
    един друг от най-хубавите ми моменти беше с едно от бившите ми гаджета .. смис в някакъв огромен студ .. премръзнали и 2мата си седяхме на една пейка .. и даже да се бяхме вкучанили важното беше че 2мата сме там .. заедно
    на миналия свети валентин нахлуха в стаята ми да ми донесат един оооогромен плюшен слон също няма да го забравя
    бе ддз .. щастливи живота тепърва предстои
    .!.

Град
    40 Miles from the Sun
    Има прекалено много неща,които ме правят щастлива, не мога да реша кои са петте ми най-хубави спомена.

П.П. Напоследък все теми за смъртта чета. Егати масовата депресия. o_O

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Не бе, не е от депресия.. просто във филма момента беше един драматичен и така.. не беше нужно да разказвам от къде ми е дошло на акъла да направя подобна тема, ама нали съм един такъв подробен.. -.-

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм ги открила 5...
    Но един от тях задължително е, когато срещнах първата истинска любов
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не мога да ги направя пет . . не мога да избера.Имам прекалено много хубави моменти.Но проблема е, че не мисля да ги оценявам, защото все пак още хубави моменти ме очакват . . така че рано е да се каже

Живота ми е по - скоро нормален отколкото с весели моменти.Има много и всеки и хубав по - някакъв начин.Най - пресния спомен е когато сестра ми беше заминала и като се върна след 3 месеца.Голямо лице незнам кво съм правил без нея

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    О,нямам спомени вече...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не мога да ги слагам по места... въпреки че са твърде малко ги ценя всеки един по свое му ... Не мога да ги подреждам по важност...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Всеки един момент е хубав по-свое му. При мен са много повече от пет, а и силно вярвам, че тепърва предстоят още хубави моменти. Няма да ги подредя по важност, защото всеки един от тях е хубав и важен по различен начин.
    1. Момента в който ми казаха, че баща ми е извън опасност за живота
    2. Деня в който се роди племеника ми
    3. Първото ми истинско и единственно влюбване (поне за момента е единственно)
    4. Когато за първи път в живота ми се качих на кораб. Беше уникално изживяване.
    5. Мига в който се сбъдна една моя мечта
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Axl Rose е казал:'I don't care what you say,I'm happy every fuckin' day'
    И аз бих казала същото,а иначе никога няма да забравя мигът в който ми казаха ,че ми се е родила сестра

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нямам.. все още..

но първия най щаслив ще е когато след някой друга година ме приемат в икономически университ във варна..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    само 5 да избера не мога-доста повечко са..но всеки път,с който съм с най-добрата си приятелка и семейството си съм супер щастлива...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щастливите ми моменти са повече от 5, но все пак:
    1. Аз и моят най-добър приятел бяхме с колата му, отидохме на едно място, откъдето се виждаше целият град, само да поясня, че беше вечер и гледката беше още по - изумяваща. Аз се бях гушнала в него и в този момент бях забравила за всичко
    2. Когато вече бившият ми приятел ми каза, че ме Обича
    3. Когато този същият човек ми направи романтична вечеря
    4. Когато писах едно писмо на моята най-добра приятелка....
    5. Когато Той ми каза, че ще дойде да ме види (макар, че това не стана, моментът беше прекрасен )
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    бълХаристан
    ей са - срах, бати кефаааа ух как ми олекна

Когато съм се родил
    16 рожден ден
    18 рожден ден
    абитурентски бал
    28 февруари
    An Evil Man

имала съм много щастливи моменти от живота ама сега да видиимм ;p

първия беше когато се роди най-малкия ми братовчед такова щастие никога не бях изпитвала.. даже си спомням как се бяхме разпищяли всички от радост ..

втория бешее тази нова годинаа просто нямам думи беше много ама много яко..

третия беше 16-тия ми рожден ден много весел ден беше тогава даже така се падна че и часовете в даскало бяха намалени и кой като мене

четвъртия беше лятната ваканция 2008 тогава бях за първи път в новата къща на чичо и чинка.. бях голяма мераклийка да ходя там защото къщата е просто като в приказките

и не на последно място първия и втория рожден ден на малкия ми братовчед за който споменах в началото много весело си изкарах тогава

абе мисля че тепърва ми предстои да изживявам най-хубавите моменти.. все пак живота е пред мен само на 16 съм и има още много неща да видя и науча така чеее...

Град
    РЮАР
    В момента единственото нещо, което ме прави щастлив е мис1лта за НЕЯ..
    Историята ни започна преди 1 година... познавахме се от 3 месеца... стана така, че се с1брахме.. вр1зката ни прод1лжи 3 месеца и се разделихме... и ето ни сега 6 месеца по - к1сно... нещата отиват на "ново начало" ( ако ме разбирате к'во искам да кажа )

Единствено мис1лта за НЕЯ - НИЩО ДРУГО !

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Не бе, не е от депресия.. просто във филма момента беше един драматичен и така.. не беше нужно да разказвам от къде ми е дошло на акъла да направя подобна тема, ама нали съм един такъв подробен.. -.-
    Ти си пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си