.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Ами, когато бях на крачка от смъртта, но не умрях. Това е най - щастливият момент в живота ми.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ми ще ги кажа, но не са подредени
    1.целувката от моето момче, точно пред нас....ще си я помня
    2.първата ни среща...как му държах ръцете
    3.как ме гушкаше и ме успокояваше, вечерта, когато си тръгваше
    4.когато с двете ми най-добри приятелки се заклехме, че ще бъдем заедно вечно
    5.петък,когато получих първата си шестица по история...това наистина ми трябваше
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен
    Град
    България
    Спомени много, но ще кажа най-хубавия и не знам защо е толкова силен.
    Бях станал 4:30 сутринта и чаках Слънцето да изгрее на брега на морето. Бях седнал на камъните и се взирах в морето и в скалите. След известно време до мен дойде едно момиче, горе-долу на 15-16 години седна до мен и чакаше това което чаках и аз - Изгрева. Не си казахме и дума. Нямаше и какво, не се познавахме, а и думите щяха да развалят момента. Момента беше повече от приказен. Слънцето изгря, тя стана и тръгна обратно. Обърнах се да я видя и погледите ни се засякаха. След известно време се прибрах в хотела.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    На мен пък ми е трудно да се сетя точно за определени моменти.. може би защото наскоро не са ми се случвали кой знае какви неща, а и не съм се сещал за хубавите мигове.. но се обзалагам, че ако помисля малко и ще си докажа, че не съм ги забравил..
    1. Момента, в който преглеждах старите касети със записи от детството ми.. как ме обхвана една носталгия към старата ми къща, приятелите и въобще хората, които са били около мен и как са ме обичали.. самите кадри от касетите предизвикваха още повече спомени и не спирах да се усмихвам с часове, гледайки екрана..
    2. Когато отидох във Варна да се видя с едно много специално за мен момиче и въпреки, че беше ужасно студено и чак сълзички ни течаха от студ.. си прекарахме страхотно..
    3. Може би всеки път, когато баща ми се е връщал от работа, защото той работеше като моряк и го нямаше по 7-8 месеца и все като се върнеше и се радвах ужасно много, а и винаги ми носеше много подаръци..
    4. Времето, когато бях малък и родителите ми още бяха заедно и се обичаха и лятото ходихме на хотел в Слънчев бряг.. и там имам много хубави спомени.. може би най-хубавите от цялото ми детство..
    5. Последната Нова Година, където едно че си изкарахме супер и обиколихме доста, и друго, че се запознах с едно много симпатично момиче, с което си имахме "моментите" там..

Това е.. нито съм степенувал, нито нищо.. просто се замислих и се сетих за тези.. иначе има още много неща, които предизвикват усмивка на лицето ми само чрез едно замисляне.. : )

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    До сега
    1. Когато си купих кола
    2. Когато взех книжка
    3. Когато чаках братчеда на летището да си дойде от Италия
    4. Когато се влюбих
    5. Още не е дошло

1.Когато се роди доста по малкия ми брат Обичам го ужасно много.
    2.Когато разбрах, кои са истинските ми приятелки и кои просто лицемерки. Завинаги в сърцето ми (h)
    3.Когато едно мое старо гадже, което наистина имаше много силни чувства към мен започна да ми помага с всичко, което може в новата ми връзка.Почувствах се невероятно. И него си го обичам много {}
    4.Когато с момчето, което обичам се събрахме.Винаги ще помня този скъп за мен човек ..
    5.След раздялата с въпросното момче не си казвахме и дума в течение на 3 меесеца.Бях истински щастлива, когато той започна да прави опити за разговор по между ни и чат ..

1. Когато научих, че майка ми ще живее...
    2. Когато бях на море с едно момче... прекрасен момент
    3. Когато се запознах с една компанийка момичета, на които думата истински приятел стой мн точно...
    4. Когато тръгнах отново с момчето, което винаги съм обичала...
    5. а 5-тия ще го запазя за сестра ми... виждам се мн рядко с нея и всеки път когато се видим е просто умирам да си я гушкам....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си