- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Недостъпни момичета...
Еми любопитно ми е какво ви е мнението за момичетата които се дават по трудно.Харесва ли ви това държание,иска ли ви се още повече да осъществите плановете си или пък този тип момичета ви изнервят и предпочитате тези които се дават по лесно?![]()
Тези надостъпните момичета въобше на са такива..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Хммм... странно... Което и да е момче, ще ти каже, че за една нощ иска лесна. Но за връзка, която трае над седмица ВСЕКИ иска момиче, което не е минато от половината град преди него и няма да бъде чукано от още 5ма по време на връзката.
всички мъже ги харесват,защото мъжа иска да се чуства ловец и ги харесват тези принципни и свестни момичета да не кажа и почти девствени..но аз не ги харесвам![]()
ми не е ли така е калъф
е ся от ловец ме изкара и калъф, вземи се ориентирай, стига се въртя като пумпалПървоначално написано от Stela90
Харесвам трудните,които излъчват увереност и КЛАСА !!! Ако искам проста ебанка ще я намеря за 100 лв за вечер ,ако не ме мързи да отида до някои чалга дискотека или нощен бар !
я ма аз съм недостъпна![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Недостъипне се праат сами за пред хората, праат се че мекой работи ги отвръщават ама кат го захапе немоиш да и го извадиш от устата...
Недостъпни ама ако си богат ти се натискат, нали?
Според не са много недостапните,пак кита се правят само на интересни.
Аз лично не съм много недостъпна
Все пак не разбрах нищо..
Я пак.>.>.>.>![]()
няма нищо лошо в това момиче да се прави на недостъпно.. по добре момчетат да говорят за нея как се прави на недостъпна и да им текът лигите по такива момичета и не всички да ги имат от колкото да си приказват че са ги ебали .. и са супер лесни и всеки който ги поиска ги има
+1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват..Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Първоначално написано от kombarka
Не говоря за тези надутите и самопохвалващи се момичета ами за тези който просто не се впечатляват примерно от това да ти подсвиркват на улицата и излъчват естествена красота.Докато тези "много важните" си ги знаеме какви са к*рвенца![]()
Много сте зле,толкова ли ви е трудно да приемете,че е възможно да съществува момиче,което наистина да не се впечатлява от баналните глупости,които ви идват на главата.Значи излиза,че ако 1 момиче не ви обръща внимание на лафчетата за "красивите и очu" и колко разбираш ли я "боляло като е паднала от рая..",се ПРАВИ на недостъпна?? хахахаха Явно тва е успокоение за много хора,които нямат акъла,нито способността да забият свестно момиче.Успех на такива хора
Първоначално написано от angellove
Разбирасе ,че ми харесватмн. даже и ги предпочитам , от колкото някви пачи , дето допускат "лоши момчета" (селяци,нахални) да ги стискат тук там да ги прегръщат и целуват без да имат връзка , или тези който сами ти се натикват (натискат) и ти се набутват само , по добре както казаха преди мен да си ловец , от колкото да идва сама при теб , щом е толко лесна значи е нещо Гнило ! ... нещата са повърхностни , и нищо няма да излезе
![]()
![]()
ест че жена ми ще е няква от недостъпните,няма да е неква курва я.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Момчетата, които уважават себе си ще търсят и ще се борят за недостъпна.. а другите.. е и за тях си има![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
...щом едно момиче знае колко струва и има клас-ама не онази класа която се постига с пари и скъпи парцалки,класта си личи в държанието...много ясно че когато някой гамен дойде и почне с изтърканите лафове и гаменските историйки едва ли ще впечатли това момичето...и ето така се появява лафа за недостъпните..(в някои случаи)
Само не разбрах защо трябва само да се прави на недостъпна ? А ако самата тя е такава ?
Envoi moi ! ;]
попринцип ,според мен ,ако намериш подхода към една жена,или с две думи ако почукаш на точната врата ще ти отворят.....прекалената недостъпност обаче е прекалена суета ддз?!
такива ги bruteforce-вам (не ги бия, паролата bruteforce-вам)
h4x0r s7r1k3z 4g41n!