.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101
    Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака

Недостъпни момичета...

Еми любопитно ми е какво ви е мнението за момичетата които се дават по трудно.Харесва ли ви това държание,иска ли ви се още повече да осъществите плановете си или пък този тип момичета ви изнервят и предпочитате тези които се дават по лесно?

Град
    In the middle of Nowhere
    Тези надостъпните момичета въобше на са такива..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Paradise
    Хммм... странно... Което и да е момче, ще ти каже, че за една нощ иска лесна. Но за връзка, която трае над седмица ВСЕКИ иска момиче, което не е минато от половината град преди него и няма да бъде чукано от още 5ма по време на връзката.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    всички мъже ги харесват,защото мъжа иска да се чуства ловец и ги харесват тези принципни и свестни момичета да не кажа и почти девствени..но аз не ги харесвам

Град
    в куза :)
    искал да се чувства ловец ?

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ми не е ли така е калъф

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    ми не е ли така е калъф
    е ся от ловец ме изкара и калъф, вземи се ориентирай, стига се въртя като пумпал

Харесвам трудните,които излъчват увереност и КЛАСА !!! Ако искам проста ебанка ще я намеря за 100 лв за вечер ,ако не ме мързи да отида до някои чалга дискотека или нощен бар !

Град
    CrazyLand
    я ма аз съм недостъпна
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    Монтана
    Недостъипне се праат сами за пред хората, праат се че мекой работи ги отвръщават ама кат го захапе немоиш да и го извадиш от устата...

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Недостъпни ама ако си богат ти се натискат, нали?

Според не са много недостапните,пак кита се правят само на интересни.
    Аз лично не съм много недостъпна

Повече от фен
    Все пак не разбрах нищо..
    Я пак.>.>.>.>

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма нищо лошо в това момиче да се прави на недостъпно.. по добре момчетат да говорят за нея как се прави на недостъпна и да им текът лигите по такива момичета и не всички да ги имат от колкото да си приказват че са ги ебали .. и са супер лесни и всеки който ги поиска ги има

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    няма нищо лошо в това момиче да се прави на недостъпно.. по добре момчетат да говорят за нея как се прави на недостъпна и да им текът лигите по такива момичета и не всички да ги имат от колкото да си приказват че са ги е**ли .. и са супер лесни и всеки който ги поиска ги има
    +1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    Не говоря за тези надутите и самопохвалващи се момичета ами за тези който просто не се впечатляват примерно от това да ти подсвиркват на улицата и излъчват естествена красота.Докато тези "много важните" си ги знаеме какви са к*рвенца

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Много сте зле,толкова ли ви е трудно да приемете,че е възможно да съществува момиче,което наистина да не се впечатлява от баналните глупости,които ви идват на главата.Значи излиза,че ако 1 момиче не ви обръща внимание на лафчетата за "красивите и очu" и колко разбираш ли я "боляло като е паднала от рая..",се ПРАВИ на недостъпна?? хахахаха Явно тва е успокоение за много хора,които нямат акъла,нито способността да забият свестно момиче.Успех на такива хора
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Разбирасе ,че ми харесват мн. даже и ги предпочитам , от колкото някви пачи , дето допускат "лоши момчета" (селяци,нахални) да ги стискат тук там да ги прегръщат и целуват без да имат връзка , или тези който сами ти се натикват (натискат) и ти се набутват само , по добре както казаха преди мен да си ловец , от колкото да идва сама при теб , щом е толко лесна значи е нещо Гнило ! ... нещата са повърхностни , и нищо няма да излезе

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Много сте зле,толкова ли ви е трудно да приемете,че е възможно да съществува момиче,което наистина да не се впечатлява от баналните глупости,които ви идват на главата.Значи излиза,че ако 1 момиче не ви обръща внимание на лафчетата за "красивите и очu" и колко разбираш ли я "боляло като е паднала от рая..",се ПРАВИ на недостъпна?? хахахаха Явно тва е успокоение за много хора,които нямат акъла,нито способността да забият свестно момиче.Успех на такива хора
    +1

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ест че жена ми ще е няква от недостъпните,няма да е неква курва я.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Момчетата, които уважават себе си ще търсят и ще се борят за недостъпна.. а другите.. е и за тях си има
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен
    ...щом едно момиче знае колко струва и има клас-ама не онази класа която се постига с пари и скъпи парцалки,класта си личи в държанието...много ясно че когато някой гамен дойде и почне с изтърканите лафове и гаменските историйки едва ли ще впечатли това момичето...и ето така се появява лафа за недостъпните..(в някои случаи)

Град
    Варна
    Само не разбрах защо трябва само да се прави на недостъпна ? А ако самата тя е такава ?
    Envoi moi ! ;]

Повече от фен
    попринцип ,според мен ,ако намериш подхода към една жена,или с две думи ако почукаш на точната врата ще ти отворят.....прекалената недостъпност обаче е прекалена суета ддз?!

такива ги bruteforce-вам (не ги бия, паролата bruteforce-вам )
    h4x0r s7r1k3z 4g41n!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си