.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Цитирай Първоначално написано от h4x0r
    такива ги bruteforce-вам (не ги бия, паролата bruteforce-вам )
    Мисля че аватара ти напълно отговаря на това което си написал.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Хммм... странно... Което и да е момче, ще ти каже, че за една нощ иска лесна. Но за връзка, която трае над седмица ВСЕКИ иска момиче, което не е минато от половината град преди него и няма да бъде чукано от още 5ма по време на връзката.
    Абсолютно вярно.

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    правят се, докато не срещнат някой от противоположния пол, който се прави на още по-недостъпен и от тях
    тогава набързо падат маските и болта влиза в гайката
    I'll take your brain to another dimension

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Тези надостъпните момичета въобше на са такива..
    не говори като не знаеш...

Фен
    Град
    Рая
    +1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват.. [/quote]

Така е по дяволите ...

Много са ми смешни тези "лесните" момичета! Мъжете обичат да има интрига, да се проявят като ловци (както казаха по-горе). Ествено, който си търси човек за 1 път .. ще си хване лесна рибка.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Недостъпни момичета...

Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    Еми любопитно ми е какво ви е мнението за момичетата които се дават по трудно.Харесва ли ви това държание,иска ли ви се още повече да осъществите плановете си или пък този тип момичета ви изнервят и предпочитате тези които се дават по лесно?

Харесва ми, ако "по-трудното" е в границата на разумното. Не ме кефи особенно типът момичета "ще ходя с него 2 месеца, без да му пусна... за да съм сигурна, че държи на мен" Т'ва е пълна измишльотина - ако човек държи на теб, може да ти го покаже по стотици начини, а не като не прави секс с теб 1-2-5... n брой седмици (че през това време той/тя може да си мери заместничка/чка със когото да те замества, докато се навиеш ). Отделно от това има силно зависими момчета/момичета от секса, без който не могат!

Тази закономерност от повече сдържане е обратнопорционална на възрастта :P
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Всъщност "недостъпните" са най-лесни и основната грешка която правят е да се правят на недостъпни прекалено дълго и по този начин убиват интереса на момчето , или дори и да я прилъже след тва му е безразлична ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Всъщност "недостъпните" са най-лесни и основната грешка която правят е да се правят на недостъпни прекалено дълго и по този начин убиват интереса на момчето , или дори и да я прилъже след тва му е безразлична ....
    смея да твърдя, че изобщо не е така... Някои може да се правят но някои не...и за твое сведение имам омчета които не търсят нещо за една вечер и надали би ги оттегчило нещо различно което им предизвиква интереса и искат до опознаят...

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    +1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват..

Така е по дяволите ...[/quote]

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Аз съм сигурна ,че мъжете мн повече харесват недостъпните.Лесните ги взимат само за забавление,но нищо сериозно.Кой иска гаджето му да е някоя завеяна патка,на която само да и свирнеш и веднага идва да ти се натиска... Подръжавам на трудните момичета и мога да кажа,че съм една от тях.Но не от надутите курви ,а от тези които наистина имат ум в главата и не се поддават лесно.

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Харесва ми, ако "по-трудното" е в границата на разумното. Не ме кефи особенно типът момичета "ще ходя с него 2 месеца, без да му пусна... за да съм сигурна, че държи на мен" Т'ва е пълна измишльотина - ако човек държи на теб, може да ти го покаже по стотици начини, а не като не прави секс с теб 1-2-5... n брой седмици (че през това време той/тя може да си мери заместничка/чка със когото да те замества, докато се навиеш ). Отделно от това има силно зависими момчета/момичета от секса, без който не могат!

Тази закономерност от повече сдържане е обратнопорционална на възрастта :P
    +1 \/

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Според мен има наистина такива които са недостъпни и не защото се правят на такива ами защото наистина са.И не говоря че трябва да са високомерни и да се дърпат на момчетата ами просто то си личи момичето което е по-нежно,държи се по съвсем друг начин а не крещи като хамалка по улиците (както повечето правят) и т.н. Мисля че този тип момичета са много по-интересни на момчетата защото всичко при тях става постепенно повече време се иска да опознаеш въпросното момиче а когато наистина я опознаеш идва интересната част.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    +1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват..

Така е по дяволите ...[/quote]
    hmm da

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Хммм... странно... Което и да е момче, ще ти каже, че за една нощ иска лесна. Но за връзка, която трае над седмица ВСЕКИ иска момиче, което не е минато от половината град преди него и няма да бъде чукано от още 5ма по време на връзката.
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    няма нищо лошо в това момиче да се прави на недостъпно.. по добре момчетат да говорят за нея как се прави на недостъпна и да им текът лигите по такива момичета и не всички да ги имат от колкото да си приказват че са ги е**ли .. и са супер лесни и всеки който ги поиска ги има
    Напълно съм съгласна..

abeee ok ama nedostupni momi4eta nqma nali se se6ta6 4e ako si izigrae6 dobre kartite tq nqma da ustoi
    kolko puti sum si kazvala e sega nqq d amu pusna vednaga ili nqq da e taq ve4er otnosno priqtelq mi i ne se polu4ava za6toto toi znae ve4e kakvo to4no da napravi taka 4e nedostupni nqma
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Има нещо вярно в това което каза .. някои момчета наистина са така .. но по добре недостъпна отколкото к*рва Но и в това да си недостъпна си има определени граници

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Жените са просто устроени личности.Няма такова нещо като "недостъпна".Те са да кажем като колело.Веднъж научиш ли се да караш можеш да караш всяко колело.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Жените са просто устроени личности.Няма такова нещо като "недостъпна".Те са да кажем като колело.Веднъж научиш ли се да караш можеш да караш всяко колело.

А така братле javascript:emoticon('')
    ~ EviL DeViL ~

Напълно съм съгласен .. те само се правят на такива иначе са по "достълно" от останалите

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от lHaNNiBaLl
    Напълно съм съгласен .. те само се правят на такива иначе са по "достълно" от останалите
    мхм.. няма недостъпни има грешни подходи

Еми недостъпните са по-яки според мен Аз поне за пред 1 момче се правех на напълно недостъпна, въпреки, че го харесвах (и още го харесвам)... Но на втората вечер от запознанството ни ... уж си говорехме само и изведнъж както стоим спокойно той ме награби и после нямаше отърване от него Но все пак беше много яко И сега рашихме уж да си дадем шанс ама да видим ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x3eme

Е точно заради такова мислене се дъните много често.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Няма недостъпни жени.
    Има мъже, които не знаят как да си поискат.

Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    Еми любопитно ми е какво ви е мнението за момичетата които се дават по трудно.Харесва ли ви това държание,иска ли ви се още повече да осъществите плановете си или пък този тип момичета ви изнервят и предпочитате тези които се дават по лесно?
    В повечето случай няма лесни и недостапни момичета има мъже-момчета,които незнаят как да си поискат
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си