- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Недостъпни момичета...
Мисля че аватара ти напълно отговаря на това което си написал.Първоначално написано от h4x0r
![]()
![]()
![]()
Абсолютно вярно.Първоначално написано от Bellatrix
правят се, докато не срещнат някой от противоположния пол, който се прави на още по-недостъпен и от тях
тогава набързо падат маските и болта влиза в гайката![]()
I'll take your brain to another dimension
не говори като не знаеш...Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 Съгласен съм донякъде...Недостъпните момичета са много по-нависоко в очите на хората..Но трябва да не се прекалява,защото много често тези момичета изтърват правилния човек от прекалена суета и после горчиво съжаляват..[/quote]
Така е по дяволите ...
Много са ми смешни тези "лесните" момичета! Мъжете обичат да има интрига, да се проявят като ловци (както казаха по-горе). Ествено, който си търси човек за 1 път .. ще си хване лесна рибка.
Първоначално написано от drumhead1
Харесва ми, ако "по-трудното" е в границата на разумното. Не ме кефи особенно типът момичета "ще ходя с него 2 месеца, без да му пусна... за да съм сигурна, че държи на мен"Т'ва е пълна измишльотина - ако човек държи на теб, може да ти го покаже по стотици начини, а не като не прави секс с теб 1-2-5... n брой седмици (че през това време той/тя може да си мери заместничка/чка със когото да те замества, докато се навиеш
). Отделно от това има силно зависими момчета/момичета от секса, без който не могат!
![]()
Тази закономерност от повече сдържане е обратнопорционална на възрастта :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност "недостъпните" са най-лесни и основната грешка която правят е да се правят на недостъпни прекалено дълго и по този начин убиват интереса на момчето, или дори и да я прилъже след тва му е безразлична ....
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
смея да твърдя, че изобщо не е така...Първоначално написано от ubuntureload
Някои може да се правят но някои не...и за твое сведение имам омчета които не търсят нещо за една вечер и надали би ги оттегчило нещо различно което им предизвиква интереса и искат до опознаят...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Lapin
Така е по дяволите ...[/quote]
Аз съм сигурна ,че мъжете мн повече харесват недостъпните.Лесните ги взимат само за забавление,но нищо сериозно.Кой иска гаджето му да е някоя завеяна патка,на която само да и свирнеш и веднага идва да ти се натиска...Подръжавам на трудните момичета и мога да кажа,че съм една от тях.Но не от надутите курви ,а от тези които наистина имат ум в главата и не се поддават лесно.
+1 \Първоначално написано от FunnYboY
/
Според мен има наистина такива които са недостъпни и не защото се правят на такива ами защото наистина са.И не говоря че трябва да са високомерни и да се дърпат на момчетата ами просто то си личи момичето което е по-нежно,държи се по съвсем друг начин а не крещи като хамалка по улиците (както повечето правят) и т.н. Мисля че този тип момичета са много по-интересни на момчетата защото всичко при тях става постепенно повече време се иска да опознаеш въпросното момиче а когато наистина я опознаеш идва интересната част.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Първоначално написано от Lapin
Така е по дяволите ...[/quote]
hmm da
Първоначално написано от Bellatrix
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от bibo
![]()
![]()
abeee ok ama nedostupni momi4eta nqma nali se se6ta6 4e ako si izigrae6 dobre kartite tq nqma da ustoi
kolko puti sum si kazvala e sega nqq d amu pusna vednaga ili nqq da e taq ve4er otnosno priqtelq mi i ne se polu4ava za6toto toi znae ve4e kakvo to4no da napravi taka 4e nedostupni nqma
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Има нещо вярно в това което каза .. някои момчета наистина са така .. но по добре недостъпна отколкото к*рваПървоначално написано от ubuntureload
Но и в това да си недостъпна си има определени граници
![]()
Жените са просто устроени личности.Няма такова нещо като "недостъпна".Те са да кажем като колело.Веднъж научиш ли се да караш можеш да караш всяко колело.
Първоначално написано от x3eme
А така братле javascript:emoticon('')
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен ..Първоначално написано от nefchi_bs
те само се правят на такива иначе са по "достълно" от останалите
мхм.. няма недостъпни има грешни подходиПървоначално написано от lHaNNiBaLl
![]()
Еми недостъпните са по-яки според менАз поне за пред 1 момче се правех на напълно недостъпна, въпреки, че го харесвах (и още го харесвам)... Но на втората вечер от запознанството ни ... уж си говорехме само и изведнъж както стоим спокойно той ме награби и после нямаше отърване от него
Но все пак беше много яко
И сега рашихме уж да си дадем шанс ама да видим ...
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от x3eme
Е точно заради такова мислене се дъните много често.
Първоначално написано от angellove
Няма недостъпни жени.
Има мъже, които не знаят как да си поискат.
В повечето случай няма лесни и недостапни момичета има мъже-момчета,които незнаят как да си поискатПървоначално написано от drumhead1
![]()
![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.