- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Недостъпни момичета...
що не се гръмнеш бе кретен . Ти май ти честичко го лапаш ми са струва щот никой не ти са връзва. Кат лапнели не пускали , ти май ти като лизнеш не спираш та и в цикал да е би се съгласил . КРЕТЕН
pfXA
повечето се правят на недостъпни за да не изглеждат на "лесни" в очите на другите
Първоначално написано от Lyubomn7
говорех за този кретен да се доуточня де![]()
pfXA
така еПървоначално написано от smileforyou12
. Но има и момичета като мен , които не ги трогват много лесно , не се вълнуват от простутийте на всяко момче и не са довечиви.
pfXA
откривам приликаПървоначално написано от de_ni_4ka
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Тези "недостъпните" са с най-лабилна психика и се дават най-лесно, стига да им намериш слабото място.![]()
Не съм съгласна ^^.Първоначално написано от DimovB
Тея за които говориш им се вика ку*венца.![]()
но с букви от онези дни,
DNB
Много добре знам за какво говоря
"Недостъпните" са толкова загорели тигани, че просто на моменти им трябва съвсем малко, за да се пречупят.
хаха защо реши че трябва да са загорели недостъпна не значи жадуваща за х*й
ама ок всеки си има мнение ...![]()
но с букви от онези дни,
DNB
всички си плачат за кypа, само че някои си мислят, че да се правят на трудни е по-интересно и в крайна сметка изостават доста с материала. накрая вече са толкова загорели и отчаяни, че им се ебават всичките принципи..
няма да споря като няква циганка ...![]()
ама аз пак не съм съгласна![]()
но с букви от онези дни,
DNB
Ами има ги и такива, но то за тях подобно поведение си е нормално... Те си мислят, че правят живота на мъжете по-интересен, но всъщност са си много достъпни особено ако хлътнат по някой повечко![]()
Come out, come out wherever you are...
^^Много правилно.Едно е да можеш,съвсем друго е да имаш мераци.
nqkoi izglejdat trudni no ne sa.. ili puk prosto ne se davat na seki 4UK saaa..... ne za seki 6e e lesno dostupna.. tq si precenqva
[color=darkred][size=18]nqkoi izglejdat trudni no ne sa.. ili puk prosto ne se davat na seki 4UK saaa..... ne za seki 6e e lesno dostupna.. tq si precenqva
nqkoi izglejdat trudni no ne sa.. ili puk prosto ne se davat na seki 4UK saaa..... ne za seki 6e e lesno dostupna.. tq si precenqva![]()
abe edin istinski muj nikoga ne e s edna istinska jena za6toto 1 istinska jena nikoga ne kulve ot purviq put a 1 istinski muj ne pita 2 put
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
има нещо вярно и ме е яд затва... !Първоначално написано от miss_kiss181
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
Недостъпна....това е страшно интересен термин...имаме много избор в този живот като се замислим: 1.Да се ПРАВЯ на недостъпна,но вътрешно да не съм 2.Да се правя на достъпна,да съм разпусната и да се държа като миндовите кучки,но малко хора да са били в леглото ми 3.Да СЪМ недостъпна,защото съм си такава 4.Да съм достъпна и да си го слагам със всеки,защото не ми пука и искам да си живея живота, както си го чувствам.........като се замислиш всеки един от тези примери би могъл да бъде критикуван....и защосамо зареди това,което искаш или не искаш,правиш или не правиш..нищо не искам да кажа,мнението ми няма значение в случая...само представям нещата както ги виждам..
и на тебе евала !Първоначално написано от moneycomeme
Хахахаха недостъпните(надутите) в моите очи са жалки лигли...
Всички сме хора... замислете се малко....![]()
и ти си прав има ги и такива... по-точно казано има ги всякакви... то било момчета или момичета... нп... аз съм лесен хаххахПървоначално написано от EeeBobii
![]()
![]()
Не се обиждай,ама момчетата 99% сте такива,леснички .. :PПървоначално написано от suffering891
А за момичетата .. знам ли .. аз лично съм от тея недостъпните,ама в умерени количества .. просто имам някои изисквания,които искм партньора ми да покрива,за да си получи десерта :P .. Иначе имам и приятелка,която си се чука,ей така-за спорта .. и изобщо не си го слага кой ще я коментира и т.н. ..
То просто си е до псхихиката на човека ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..