.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Годишнина с гаджето : (

Значи скоро с моето гадже ще навършим 3г. И се чуда какво да и подаря ако имате идея споделете я .help

Град
    `In Hell`
    95 си и ще навършвате 3 години от 4 клас ли ходите

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

не бе бебето им е 95-та

Човече кефиш честно. Да отида ти измисля и речта за пред гаджето?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    За 3 години би трябвало да си я опознал и да знаеш какво ще и хареса... Не питай нас...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    За 3 години би трябвало да си я опознал и да знаеш какво ще и хареса... Не питай нас...
    +1

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    и аз така мисля

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от selens
    95 си и ще навършвате 3 години от 4 клас ли ходите
    и оня смешник 100% е 18+ год
    деа тая България ме отчаива

Да аз със моето ходим от 40 години вече и мисля да и купя бастун за годишнината,че едвам ходи бабката..... Иначе си я обичам.

какво го нападнахте има ли значение от кога ходя от 1 или от 11 клас !? Факт е че след 3 години са още заедно , което си е за поздравление защото повечето хора си омръзват ! За три години съм сигурна , че той и е подарил толкова много неща , които тя харесва или е искала и момчето си търся някаква добро идея да я зарадва , защото явно вече е блокирал .

Та по темата можеш да и подариш нещо от което едната част е при теб другата при нея , гривничка обици . Тези подараци са хубави защото когато не сте заедно тя ще се сеща за теб . Можеш да и направиш албумче с ваши снимки в хронологичен ред . Можеш да я заведеш някъде на хубаво и романтично място . Да и направиш пикник някъде след природата пак температурите са вече високи .Успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    какво го нападнахте има ли значение от кога ходя от 1 или от 11 клас !? Факт е че след 3 години са още заедно , което си е за поздравление защото повечето хора си омръзват ! За три години съм сигурна , че той и е подарил толкова много неща , които тя харесва или е искала и момчето си търся някаква добро идея да я зарадва , защото явно вече е блокирал .

Та по темата можеш да и подариш нещо от което едната част е при теб другата при нея , гривничка обици . Тези подараци са хубави защото когато не сте заедно тя ще се сеща за теб . Можеш да и направиш албумче с ваши снимки в хронологичен ред . Можеш да я заведеш някъде на хубаво и романтично място . Да и направиш пикник някъде след природата пак температурите са вече високи .Успех
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

аз лично много се радвам на големи плюшени играчки .. ама мисля че каквото и да вземеш тя би трябвало да се зарадва защото подаръчето ще е от сърце.. пък и жеста е важен така че не се притеснявай айде успехчета и още много дълго да се обичкате ....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аууу това с пикника изглежда много яко! Аз бих се зарадвала много на подобно нещо Другият вариант е романтична вечеря, но за 3 години предполагам, че вече сти го правили това... Така че замисли се за пикника Може и да организираш някъде на някоя хижичка или спа център 1 нощувка амааа тва вече зависи от финансовите ти възможности
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си