- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На 16 април чистихте ли???
Първоначално написано от TeenHelper
Същата ситуация е и при мен.
Ми, попринцип ни бяха намалени часовете, щото трябваше да ходим да чистим една улица, обаче за нашия клас нямаше ръкавици и чували и ние тръгнахме последнии... та докато стигнахме до тая улица - другите вече си тръгваха...![]()
![]()
В крайна сметка не направихме нищо, освен че се поразходихме из града![]()
nicolepcd
Абе по принцип требваше да чистим цяла седмица, защото ни подновяват даскалото, ама им теглих една майна и не съм ходил цяла седмица на даскало
Първоначално написано от AnincetoSexy
не, отдавна ми е минало това времеПървоначално написано от nesquiky
и се надявам тея фасове да си ги събирала, като преди това си си сложила някакви ръкавички![]()
<N>
Как ли пък не - ще чистя училището ?!?!![]()
Envoi moi ! ;]
хаха чистихме, само че на 17-ти ..нашия клас ни накараха точно пред у-ще да ходим да чистим да ни гледат хората .. подпирахме се там..![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Абе чистихме уж.. ама аз отидох по късно и през повечето време седях и ги гледах ;dd
Първоначално написано от Izzy_
И ние чистихме.
нас ни заваля дъж и пропуснахме чистенето xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не, не сме чистили.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не,слава богу.Само тая простотия оставаше да правим.Това си е работа на мангалите
наще чистиха скоро.. ама аз тогава не съм била.. не мога да кажа на кой ден точно
В моето у-ще никой нищо не е казвал, а и да бяха казали аз щях да съм от първите дето ще се изнесат.![]()
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от bubblebabe
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
ние утре ще чистим ама аз няма да ходяаз у нас не барам нищо пък кфо остава за тъпото дАскало
![]()
лично аз не ама бая чистиха
Не,не чистихме.