.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 265

Hybrid View

о ДА направо като ги гледам по улиците ми се повръща знам че и те са хора но немога да ги гледам

Цитирай Първоначално написано от ludata_doide Виж мнението
    о ДА направо като ги гледам по улиците ми се повръща знам че и те са хора но немога да ги гледам
    То и теб някои хора не могат да ти гледат кифленската снимка на профила,но да са ти казали нещо ?
    Толкова е тъпо да вините хората,които нито ви пречат с нещо,нито нищо...Все едно хомосексуалните да мразят нас защото сме хетеросексуални,тъпо е.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    То и теб някои хора не могат да ти гледат кифленската снимка на профила,но да са ти казали нещо ?
    Толкова е тъпо да вините хората,които нито ви пречат с нещо,нито нищо...Все едно хомосексуалните да мразят нас защото сме хетеросексуални,тъпо е.
    Не, че като цяло не се случва доста сред тях. Аз затова не виждам смисълът от такива теми. Всичко е до човек. Половината писали вадят физиономии на повръщане, другата половина ги издигат на пиедестал.
    Има гейове, и гейове. Има свръх свястни, интелигентни, начетени и нормално изглеждащи хомосексуални, които си живеят кротко с половинката. Има свръх противни, парадиращи, озлобени гейове, които дрънкат нежни фрази като "Ииил, жените са ми толкова гнусни, никога не бих пипнал такова.", "Едно дете расте много по-добре с двама бащи." или "Ми те хетеротата не знаят какво е любов, не са като нас." Това са все цитати от хомосексуални. Не бързайте да си лепвате някакво категорично мнение. Като цяло силно подкрепям гейовете, имам много такива познати и приятели, но има едни определени, които и аз не мога да гледам, камо ли да уважавам. Та така. Освен, ако единственото нещо, по което определяте един човек е дали е гей, или не, няма как да кажете: "Аз съм за." или "Аз съм против."
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Това си е моя снимка и немисля че съм кифла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си