- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
о ДА направо като ги гледам по улиците ми се повръща знам че и те са хора но немога да ги гледам
Не, че като цяло не се случва доста сред тях. Аз затова не виждам смисълът от такива теми. Всичко е до човек. Половината писали вадят физиономии на повръщане, другата половина ги издигат на пиедестал.
Има гейове, и гейове. Има свръх свястни, интелигентни, начетени и нормално изглеждащи хомосексуални, които си живеят кротко с половинката. Има свръх противни, парадиращи, озлобени гейове, които дрънкат нежни фрази като "Ииил, жените са ми толкова гнусни, никога не бих пипнал такова.", "Едно дете расте много по-добре с двама бащи." или "Ми те хетеротата не знаят какво е любов, не са като нас." Това са все цитати от хомосексуални. Не бързайте да си лепвате някакво категорично мнение. Като цяло силно подкрепям гейовете, имам много такива познати и приятели, но има едни определени, които и аз не мога да гледам, камо ли да уважавам. Та така. Освен, ако единственото нещо, по което определяте един човек е дали е гей, или не, няма как да кажете: "Аз съм за." или "Аз съм против."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()