.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обецата ми на еэика

Добър ден на всички.
    Преди няколко дни пуснах тема относно цените эа пиърсинг на еэика.Благодаря ви эа информацията.Вече си направих - преди 3 дни.Тоест,днес ми е трети ден.Първият ден се чувствах доста добре и почти не фъфлех.Вторият,демек вчера,фъфлех малко,но не беше трагично.И не ме болеше много.Но днес фъфля като че ли повечко и ме наболява.Даже около дупката е станало леко синьо - като синина Въпросът ми е това нормално ли е или има някакъв проблем?Моля,нека пишат само хора,които имат опит с теэи неща,а не просто наиэуст Иначе си спаэвам всичко - не ям млечни продукти,не ям топло и горещо,иэбягвам кисело,солено и горчиво...не пия бира И така Общо вэето май само на пюре и кус кус карам.Правя си и жабурканети със Сандрин.
    Най-эдравата стомана минава преэ най-горещата пещ.

Само аз ли съм толкова луда, че преди да се пробия където и да е изчитам всичко предварително и съм запозната с всички неща около и за самото пробиване? Като гледам е по-лесно вместо да чета като луда да питам по форумите и да се доверявам на всичко..Пък после ако ми се случи нещо пак у форума ще питам...

Re: Обецата ми на еэика

Цитирай Първоначално написано от ApathyF
    Добър ден на всички.
    Преди няколко дни пуснах тема относно цените эа пиърсинг на еэика.Благодаря ви эа информацията.Вече си направих - преди 3 дни.Тоест,днес ми е трети ден.Първият ден се чувствах доста добре и почти не фъфлех.Вторият,демек вчера,фъфлех малко,но не беше трагично.И не ме болеше много.Но днес фъфля като че ли повечко и ме наболява.Даже около дупката е станало леко синьо - като синина Въпросът ми е това нормално ли е или има някакъв проблем?Моля,нека пишат само хора,които имат опит с теэи неща,а не просто наиэуст Иначе си спаэвам всичко - не ям млечни продукти,не ям топло и горещо,иэбягвам кисело,солено и горчиво...не пия бира И така Общо вэето май само на пюре и кус кус карам.Правя си и жабурканети със Сандрин.

Спокойно ,това е съвсем нормално все пак обицата ти е на 3 дни.До 2 седмица би трябвало вече да няма такива "синини" и всякакви други секрети около пиърсинга,разбира се ,ако се грижиш за него.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Обади се там дето си я правила, ще ти дадът най-точен съвет какво да правиш

мисля, че нищо ти няма. и на мен като ми сложиха на езика обецата след няколко дни ми стана синьо. отидох в студиото където ме дупчиха и казаха че е нормално...
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нищо ти няма, продължавай с редовното жабуркане.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Нищо ти няма.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    нормално е..и при мен беше така в началото

моето езиче хич не се поду..но тоя пич дето ме дупчи ме предупреди, че ако стане нещо подобно да жабуркам със сандрин по на често за да си стои чиста устната кухина..но разреждай повече сандрина за да не си изгориш езика!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си