.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен
    Град
    Бургас

ЗАщо е така?

Значи проблема е,че когато ходих по голяма нужда имах запек и после близо до ануса започна да ме пари.Изкъпах се и погледнах защо така.Видях ,че точно до ануса се е получило нещо като цепнатина и ме пари.Намазах там един крем за сега.Дали ще се оправи? иначе и друг път мисля ,че се е случвало да чувствам такова парене по време на цикъл от превръзките.На някой да се е случвало?
    какво да правя

Не мислиш ли,че е логично да отидеш и да попиташ доктор,а не нас

Град
    в света на приключенията ..

Re: ЗАщо е така?

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Значи проблема е,че когато ходих по голяма нужда имах запек и после близо до ануса започна да ме пари.Изкъпах се и погледнах защо така.Видях ,че точно до ануса се е получило нещо като цепнатина и ме пари.Намазах там един крем за сега.Дали ще се оправи? иначе и друг път мисля ,че се е случвало да чувствам такова парене по време на цикъл от превръзките.На някой да се е случвало?
    какво да правя
    Ако и друг път ти се е случвало и ти е помогнал този крем-логично ще ти мине
    Някаква раничка сигурно... би трябвало да ти мине за няколко дена.
    Споко :P

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ЗАщо е така?

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    какво да правя
    това е анална рагада най-вероятно.

налага лечение и наблюдение.
    следващият път може да е анална фисура и тогава неизбежно ще се наложи сложно специализирано лечение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си