.

Виж резултатите на анкетата: Харсвате ли българското кино?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

4 36,36%
  • Да,но само някой филми.

3 27,27%
  • Има още много да се развива.

3 27,27%
  • Не.

1 9,09%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Българските филми-общо

Здравейте!Замислих се за българското кино изцяло.Сега по БНТ имат предаване "БНТ представя" и има много интересни български филми (поне за за мен, защото са български) от различни периоди на нашата държава.На особено ми харесват филмите за комунистическото време, а и по-новите филми от 21 век, като "Шивашки", "Дзифт", "Морска сол".Не са от американските "шедьоври", но все пак българското кино започва да се развива в някаква насока щом печели награди.Та темата ми е:
    Какво мислите за българското кино?
    Кой е вашият любим филм?
    Кой според вас филм е провал?
    И този петък(17,04) ще излиза нов български филм, "Прогноза".Какви очаквания имате?

Еми това е .
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    Варна
    1. УВАЖАВАМ ТЕ, най-малко, защото предпочиташ българското. Мното малко хора го правят. Поздравявам те за което.

2. Аз бнт не гледам, въпреки, че е несъответствие с това, което написах по горе, но щом има новини на турски, според мен това не е Българска национална телевизия.

3. И на мен ми харесват филмите за времето на "бай Тошо", но ако наистина искаш да научиш и вникнеш в комунистическата идеология, прочети книги ( то и аз трябва де ), защото филмите са изкривени по холивудски начин и представят това, което ще е атрактивно за публиката, независимо дали е добро или лошо. Дзифт ми харесва много, както казва народа, от доста време не е имало толкова силен филм. Малко цензура нямаше да е зле, по дяволите, поне 30 пъти се употреби думата "лайно" "говно" "гъз" и т.н. И малки деца гледат...

4. Та, какво мисля за българското кино - Щом видя български филм, веднага ще го гледам, най-малкото защото е такъв. Любимият ми филм е задача с много неизвестни. Не мога да слагам етикети като "провал" и т.н., просто, за жалост, не съм изгледал ВСИЧКИ български филми.
    А относно "Прогноза" - за първи път го чувам, ще споделиш ли някаква информация?

''Прогноза''-излиза този петък 17.
    Маргарита напуска Лондон и известния репортер Марко Матанич и се присъединява към брат си и приятелите му от България, Сърбия и Македония, които отиват да карат уиндсърф на турски остров. Всичко започва като една ваканция, но неочаквано вятъра спира. Какво става на Балканите когато прогнозата не става?
    Участват:Теодора Духовникова - Маргарита
    Крешимир Микич – Марко Матанич
    Асен Блатечки – Психопата
    Деян Славчев - Део – Виктор, Облака
    Юлиан Вергов – Робърт, Фитила
    Стефан А. Щерев – Горан, Die Hard
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    Wonderland
    оо,обожавам Асен Блатечки,непременно ще гледам ''прогноза''..

та,има български филми,които ми харесват страшно много.
    ''Опасен чар'' ми е любимия, ''Господин за един ден'', ''Време разделно'',''Козият рог'',''Специалист по всичко'',''Топло'' също ми харесват много.

Супер фен Аватара на Dumb
    Бях направила подобна тема.
    Обичам българското кино. Няма нужда да ставам банална с дългите си обяснения /често го споменавам/

Град
    Варна
    Хм... Ще се гледа, много ясно

да смятам че има хубави български филми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си