- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяне
Предполагам,че няма смисъл от всичко,което ще напиша,но имам нужда да споделя,защото с приятелките ми отдавна не успявам.
Приятелят ми ме остави преди 5 месеца и аз все още не мога да го преживея,въпреки че за цялото това време го видях само веднъж (с новата му стара приятелка) .
Мисля,че не е нормално вече да съм в такова състояние.Старая се поне да не притеснявам семейството ми и се държа що годе нормално,излизам,уча,разго арям,усмихвам се,но всъщност ми е толкова невероятно зле във всеки един момент,че ми иде да се хвърля от някъде.
Благодаря на всички,които си направиха труда да прочетат това - зная,че не съм нито първата,нито последната,че сигурно някой ден ще мине,че има много по-лоши неща на тоя свят,но имах нужда да споделя...![]()
"Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."
Давай го по смело! Имаи по силна воля и вярваи във себе си..че можеш да го забравиш и ще го направиш..!Забавляваи се на пук на цялата мъка..!Прави нещата който те правят истински щаслива!
След няма и 1 месец няма и да се сещаш за него!
Времето лекува,само спокойно ......
Опитвам се ! И освен това знам,че не заслужава да страдам толкова време - остави ме по най-бруталния начин,след това пак ме нарани и после изчезна напълно.
Надявам се скоро да се оправя.Благодаря ти много !
"Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."
Излизай с приятелки по дискотеки, клупове.. из града..
флиртувай с момчетата и лека-полека ще го забравиш стария
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Jumbie483
Гледай да се развличаш максимално
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Лапаш една граната и дърпаш халката...![]()
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
колко си забавен...Първоначално написано от h4x0r
ебати остроумието вадиш...
![]()
По темата: Трудно е но трябва да го преодолееш.... запознай се с нови момчета и то не с цел е*ане или гаджосване а просто различни хора, които можеш да опознаеш... Успех!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за драми
$50/h
ще ти мине,излизай повече,намери си друг,постепенно ще го забравиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
така е за съжаление от любовта боли,но без нея не можем....времето лекува....и защо не пробвате да се съберете отново![]()
![]()