.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблем !

Проблем !

abe hora zapo4vam seriozno da se pritesnqvam za zdravoslovnoto si sustoqnie :S 4udq se da li ima nqkoe momi4e s moq problem, a toi e: svur6vaneto mi stava trudno i po-rqdko! zna4i s biv6iq mi priqtel bqh 1g i za tolkova vreme redoven sex da sum svyr6vala s nego nai- mn 20 puti, koeto e tragi4no. sega imam intimni otno6eniq ot krai vreme s drugo mom4e, s koeto sy6to mi e trudno svyr6vaneto. naprimer moje 2h da pravim sex bez da spirame i ne moga da svyr6a. kajete ima li takiva s problem kato moq i kak go prevyzmogvat

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Проблем !

Цитирай Първоначално написано от PlAmSsSsS
    abe hora zapo4vam seriozno da se pritesnqvam za zdravoslovnoto si sustoqnie :S 4udq se da li ima nqkoe momi4e s moq problem, a toi e: svur6vaneto mi stava trudno i po-rqdko! zna4i s biv6iq mi priqtel bqh 1g i za tolkova vreme redoven sex da sum svyr6vala s nego nai- mn 20 puti, koeto e tragi4no. sega imam intimni otno6eniq ot krai vreme s drugo mom4e, s koeto sy6to mi e trudno svyr6vaneto. naprimer moje 2h da pravim sex bez da spirame i ne moga da svyr6a. kajete ima li takiva s problem kato moq i kak go prevyzmogvat
    1.Пиши на кирилица!
    2.Еби се по нередовно!!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

по-рядко го прави сменяй пози опитвай нещо ново
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Абе с този, който в момента се опъхвам не го правим редовно. Например на 2 седмици 1 път, или нещо такова, но не евсеки ден или през ден. И пак ми е хубаво, но не мога да достигна до оргазъм

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Абе с този, който в момента се опъхвам не го правим редовно. Например на 2 седмици 1 път, или нещо такова, но не евсеки ден или през ден. И пак ми е хубаво, но не мога да достигна до оргазъм
    Има религиозни храмове за тая работа ...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Имам приятелка с такъв проблем.. наистина е неприятно

Град
    In the middle of nowhere
    Повече любовна игра може да помогне или може да си вкараш някое вибриращо приятелче с вас в леглото
    Come out, come out wherever you are...

Град
    в света на приключенията ..

Re: Проблем !

можеш да попиташ лекар
    успех

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    абе вие тия лекари безработни ше ги оставите, да му се невиди
    Не разбирам какво спира повечето с някакъв, дори и маловажен проблем, да посетят за помощ, съвет или консултация съответния лекар специалист.
    Тук и да е имало някоя с подобен проблем, няма гаранция че нейния метод и при теб ще даде същия резултат.
    Причината може да е моментен хормонален дисбаланс, или някаква друга персонална само за твоя случай.
    I'll take your brain to another dimension

Град
    Асеновград, България
    Пиши на кирилица!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си