Хора,ако някой има познания за работа с мп4ки да помага,че оплесках работата.Значи имам 2 гб памет,но тъй като съм била напълнила по-голяма част от паметта всички песни са се затрили някъде.Прочетох в упътването,че имало някаква скрита папка с допълнителна памет където се събират ако го препълна,обаче не я намирам тая папка дори като го вкл. в компа ..Някой има ли идея как да го оправя тфа нещо?
just a kid۵
дала ли си на компа да се виждат скритите папки ?
ако не си това става с "инструменти->опции на папка->изглед->показвай скритите файлове и папки"
опитах така,обаче пише че са показани скритите папки.
а иначе когато качвам песни от компа на мп4-то ги няма,а на него показва 0% памет![]()
just a kid۵
Единствената фунцкия на това е да те предупреди, ако тече текущо прехвърляне на дании от/към мп4-ката. Ако системно вадиш кабела преди файловете да се прехвърлят тогава може наистина да има проблем.Първоначално написано от Genetix
Мп4-ката не може току така да скрие папките от компютъра. Съмнявам се, ако отбежеиш опцията за показване на скрити папки да не се покажат. В краен случай го форматирай. И моята мп4 се ебаваше с мене и я форматирах. Сега нямам проблеми![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
форматираш и всичко ще се оправи ... кофти, че после трябва наново да си качваш песните![]()
омфг след формат нищо ли не става смисъл като качиш песничка показва ли ти я ?
И моето MP3 имаше подобен проблем. Пробвах да а го ресна от батерията оправи се и на следващия път когато му сложих нова батерия си пишеше само Starting... и не тръгваше. Върнах го, държаха го 1 месец (техномаркт) и накрая ми дадоха нов.
Ако има гаранция може да го занесеш. Ако ли не може от софтуера да е нещо
явно е нещо такова.ще го закарам да го оправят
благодаря за съветите![]()
just a kid۵
Първоначално написано от slavito007
Първоначално написано от Windows Documentation