Цитирай Първоначално написано от slavito007
Цитирай Първоначално написано от Genetix
Така става като не използваш "Safely remove hardware"
Единствената фунцкия на това е да те предупреди, ако тече текущо прехвърляне на дании от/към мп4-ката.

Цитирай Първоначално написано от Windows Documentation
The "Safely Remove Hardware" bit calls for all programs accessing the drive to complete whatever reads/writes they need to as the drive will be removed. When all I/O is complete, the OS removes the drive from its list of usable drives and then pops up the bubble telling you it's safe to remove it.