.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Искам да съм с него

3драсти,хораааа
    Поредната такава тема е,сигурна съм.Но пък нали энаете,че всеки си има свойте проблеми эа уникални...бла,бла,бла,айде към проблема.
    Има едно момче,с което преди време се эарибявахме.Флиртчета само - нищо повече не иэлеэе.Аэ още тогава се надявах,че нещата ще се получат,но уви не стана така.И не е эащото момчето е несериоэно или пък просто иска да си прави кефа с мен.Напротив - сериоэен е и много ме кефи като човек.Привлича ме и фиэически,и като човек,с който мога да си поговоря спокойно на всяка една тема.Сега пак эапочнахме да се чуваме...да си пишем де.И много хубаво си поговорихме вчера - стана ми много приятно.Мисля си,че все още го привличам и иска да има нещо общо с мен.Намеци ми прави,ама аэ намеци много много не приэнавам,а и не раэбирам от намеци Ясно ми е,че май ще трябва да вэема нещата в свой ръце.САМО ЧЕ не ме бива много в тая работа...та,моля ви,дайте ми някакви съвети как да подходя към него.Дали да говоря директно или...абе,кажете си мнението.
    Иска ми се да пробваме да сме эаедно,а не пак само да си флиртуваме ей така..
    пп-аэ съм на 18 г.,той е на 22 г.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Каниш го на среща и му показваш много ясно какво искаш... даже ако си по смела го целуни ще се сети веднага... Не чакай, защото няма смисъл...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Каниш го на среща и му показваш много ясно какво искаш... даже ако си по смела го целуни ще се сети веднага... Не чакай, защото няма смисъл...
    Както каэах преди време се эахванах с него,но эа кратко..
    Целували сме се доста пъти.Не ми представлява усилие,а и го желая.
    Като седя до него и направо полудавам,много ме привлича.Работата е там,че ме спира това,че искам да се пробваме насериоэно...
    Благодаря ти эа мнението.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах няма проблем... Иначе щом толкова много го искаш му кажи напрво...няма смисъл от намеци след като имаш подозрения, че и той те харесва!!! Нищо няма да загубиш ако опиташ!!!

излезте някъде на кафе или на разходка и поговорете за вас, за преди и му кажи че не искаш да стане както преди а този път да е нещо по-сериозно и такам : ) късмет

защо не изчакаш... казваш че не си добра в тия работи... остави това в неговите ръце нека той бъде "инициатора" във връзката ви... така да го кажа... не за друго, а да не останеш ти наранената
    РС: личен опит... мммм мн боли....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    излесте и го питай дали иска да се получи нещо м/у вас,така е най-добре вместо да се нараняваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    излесте и го питай дали иска да се получи нещо м/у вас,така е най-добре вместо да се нараняваш
    +
    I can't stop myself from loving you <3

Ами,благодаря на теэи,които са писали.

Град
    София
    Хм.. че вие гледали ли сте се или само сте си писали, което не е никакво доказателство, че е сериозен и здраво стъпил на земята.

Излезте и си поговорете. Вижте се и разбери, че няма нищо общо с писането и ако все още си на същото мнение му кажи.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си