...
Не знам точно,но съм сигурен,че малко трябва да поработиш върху Усъвършенстването си.Можеш да започнеш от правописа.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не говоря за себе си.Първоначално написано от MP
По-добре го направи.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Според мен не може да се каже, че някой е 'егоист' в подобна ситуация. В крайна сметка животът си е твой и си го живееш, както го искаш. Никой няма право да ти казва какво да правиш или да не правиш. Да ти дадат съвет - ок, но да ти налагат мнение е погрешно.
Всеки си има свои приоритети, свои цели и мечти - ами нека ги следва. Не можеш вечно да се съобразяваш с другите. Или поне не вярвам да си на такава възраст или в такова положение, че да трябва.
Така че живей си живота, както сметнеш за добре и не изпитвай вина още повече вменена от другите.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
т.1 от Правилника!
Мнения на латиница биват директно изтривани!
what3ver
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Животът си тече.Както има начало,така може в един момент да дойде и край.Съвсем нормално.Повечето хора обаче правят голями драми от настъпващите промени в живота им,които просто не са такива каквито те биха желали.Не каэвам,че аэ не правя - понякога и аэ съм правила.Но е глупаво като се эамислиш.Не може животът ти да эацикли,трябва да се случва нещо,эа да се усещаш пълноценен и эа да имаш хъс да продължаваш.Хора всякакви.Понякога нещо може да ви свърже и иэведнъж да стане сблъсък на раэлични интереси.И това е нормално.Не мога да лепя етикети ей така на хората - тоя беэсърдечен,оня такъв,онакъв...а и эа мене тоя дума БЕ3СЪРДЕЧЕН е гадна.Няма такива хора.Всеки си има сърце и чувства.Просто някой хора не раэбират,че не може всички да мислят като тях и да са им огледални обраэи и при едно несъответствие в действия или мисли,веднага набедяват другия эа беэсърдечен,беэскрупулен и т.н...това е глупаво.Ситуацията,която си описала не е нищо ненормално.Естествено е да ти е неприятно,но недей да правиш драми и приеми фактите.
+1Първоначално написано от what3ver
![]()
Случвало ми се е . Но не мисля че съм безуствена, просто той не е бил момчето за мен.Не съжалявам за това което съм направила . Щом съм усетила че вече нямам чувства към него и сме се отчуждили , защо да продължаваме
![]()
Така еПървоначално написано от justbebsi
![]()
съгласен съм с теб, но много млади хора правят една голяма грешка... не правят разлика между съвет и казване на какво да правиш.... просто така си го налагат в мозъка... аз например не слушам кой какво ми казва, за да не го приемам като заповед, правя това което си искам и затова всичко приемам като съвет, а това дали ще се вслушам в него си е по моя преценкаПървоначално написано от what3ver
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
И аз изпуснахПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Get what you can and never get back
Явно вече няма тема.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.