.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ...

Град
    столицата
    Не знам точно,но съм сигурен,че малко трябва да поработиш върху Усъвършенстването си.Можеш да започнеш от правописа.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от MP
    Не знам точно,но съм сигурен,че малко трябва да поработиш върху Усъвършенстването си.Можеш да започнеш от правописа.
    Не говоря за себе си.

Град
    столицата
    По-добре го направи.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Според мен не може да се каже, че някой е 'егоист' в подобна ситуация. В крайна сметка животът си е твой и си го живееш, както го искаш. Никой няма право да ти казва какво да правиш или да не правиш. Да ти дадат съвет - ок, но да ти налагат мнение е погрешно.

Всеки си има свои приоритети, свои цели и мечти - ами нека ги следва. Не можеш вечно да се съобразяваш с другите. Или поне не вярвам да си на такава възраст или в такова положение, че да трябва.

Така че живей си живота, както сметнеш за добре и не изпитвай вина още повече вменена от другите.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Shumen
    т.1 от Правилника!

Мнения на латиница биват директно изтривани!

what3ver
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Животът си тече.Както има начало,така може в един момент да дойде и край.Съвсем нормално.Повечето хора обаче правят голями драми от настъпващите промени в живота им,които просто не са такива каквито те биха желали.Не каэвам,че аэ не правя - понякога и аэ съм правила.Но е глупаво като се эамислиш.Не може животът ти да эацикли,трябва да се случва нещо,эа да се усещаш пълноценен и эа да имаш хъс да продължаваш.Хора всякакви.Понякога нещо може да ви свърже и иэведнъж да стане сблъсък на раэлични интереси.И това е нормално.Не мога да лепя етикети ей така на хората - тоя беэсърдечен,оня такъв,онакъв...а и эа мене тоя дума БЕ3СЪРДЕЧЕН е гадна.Няма такива хора.Всеки си има сърце и чувства.Просто някой хора не раэбират,че не може всички да мислят като тях и да са им огледални обраэи и при едно несъответствие в действия или мисли,веднага набедяват другия эа беэсърдечен,беэскрупулен и т.н...това е глупаво.Ситуацията,която си описала не е нищо ненормално.Естествено е да ти е неприятно,но недей да правиш драми и приеми фактите.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Според мен не може да се каже, че някой е 'егоист' в подобна ситуация. В крайна сметка животът си е твой и си го живееш, както го искаш. Никой няма право да ти казва какво да правиш или да не правиш. Да ти дадат съвет - ок, но да ти налагат мнение е погрешно.

Всеки си има свои приоритети, свои цели и мечти - ами нека ги следва. Не можеш вечно да се съобразяваш с другите. Или поне не вярвам да си на такава възраст или в такова положение, че да трябва.

Така че живей си живота, както сметнеш за добре и не изпитвай вина още повече вменена от другите.
    +1

Случвало ми се е . Но не мисля че съм безуствена , просто той не е бил момчето за мен.Не съжалявам за това което съм направила . Щом съм усетила че вече нямам чувства към него и сме се отчуждили , защо да продължаваме

Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Случвало ми се е . Но не мисля че съм безуствена , просто той не е бил момчето за мен.Не съжалявам за това което съм направила . Щом съм усетила че вече нямам чувства към него и сме се отчуждили , защо да продължаваме
    Така е

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от what3ver

съгласен съм с теб, но много млади хора правят една голяма грешка... не правят разлика между съвет и казване на какво да правиш.... просто така си го налагат в мозъка... аз например не слушам кой какво ми казва, за да не го приемам като заповед, правя това което си искам и затова всичко приемам като съвет, а това дали ще се вслушам в него си е по моя преценка
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Какво всъщност е станало...
    май изпуснах.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Какво всъщност е станало...
    май изпуснах.
    И аз изпуснах
    Get what you can and never get back

Явно вече няма тема.
    Разорена съм, но щастлива